DUEL: Hvem laver den bedst ministerbil på el?

Der er et nyt nummer af Bil Magasinet på gaden, og det 98 siders ren bilentusiasme! Her får du et lille udsnit af alle de fede artikler, du finder i bladet.

8. februar 2023 af Emil Winter
VW Amarok
VW Amarok

er blandt de nye biler, Bil Magasinet har kørt i denne udgave af Bil Magasinet.

Dieselslugernes æra er endnu ikke forbi

I en tid hvor elbiler og grøn omstilling buldrer frem, og dieselbiler i højere grad bliver udskældt, har VW inviteret verdenspressen til Sydafrika for at se nærmere på den nye Amarok, der ganske rigtigt kører på diesel. Dén oplevelse kan du læse mere om i den nyeste udgave af Bil Magasinet.

Du kan også læse om Bil Magasinets første møde med: 

  • Audi RS3 Performance
  • Morgan Super 3
  • BMW 760i
Mercedes EQS vs BMW i7
Mercedes EQS eller BMW i7

, hvilken foretrækker forhenværende minister? 

DUEL: Hvilken elbil er en minister værdig?

Bil Magasinet har fået fingrene i to af de mest luksuriøse elbiler på markedet - nemlig Mercedes EQS og BMW i7. Ét særligt spørgsmål trænger sig på i den anledning: Hvilken egner sig bedst som ministerbil? Dét undersøger Bil Mathias Brandt i samråd med forhenværende transportminister, Ole Birk Olesen. 

Stortest
Stortest

byder i dette nummer på mudder, vand og en detour forbi et forbudt militærområde.

Stortest: Hvad er den hårdeste, bløde SUV til under 400.000kr?

Testholdet har slået vejen forbi et forbudt militærområde i tre nye SUV'er til under 400.000 kr. Desuden trækker turen både testholdet gennem mudder og vand i forsøget på at afdække hvilken blød SUV, der gør det bedst til under 400.000 kr. 

Rolls-Royce
Rolls-Royce

bliver elektrisk, men inden da skal de legendariske V12-motorer have en sidste omgang. 

Sidste tur med majestætisk V12'er

I tråd med tiden har britiske Rolls-Royce besluttet at sætte alt ind på at blive et elektrisk bilmærke. Inden forbrændingsballet slutter, har Bil Magasinet udsendt Steen Bachmann til München, hvor han byder mærkets tre aktuelle V12-øser op til en sidste dans. 

V8-hotel
V8 Hotel

Stuttgart danner ramme for en bilvenlig kulisse for dets overnattende.

I seng med din foretrukne V8'er

I Stuttgart besøger Søren Juul V8 Hotel, hvor mulighederne er mange, og drømmene er våde for enhver bilelsker. Om du vil overnatte i en Porsche, købe en McLaren i receptionen eller bare savle over superbiler i hobetal, kan V8 Hotel i Stuttgart tilbyde alt dette. 

Porsche 911 GT3 RS
Porsche 911 GT3 RS

er udstyret med en hækvinge, der ligner noget fra Formel 1, og meget mere!

Formel 1-inspireret 911'er!

Porsche's Rennsport-betegnelse har rundet et halvt århundrede, og det fejres med en ny 911 GT3 RS. I den anledning sætter Søren Juul kursen mod Silverstone, hvor banespecialisten står klar med en Formel 1-inspireret hækvinge og meget andet!

Fristet?

Vil du læse alt det ovenstående og meget mere? Så kan du finde det nyeste nummer af Bil Magasinet på de fleste tankstationer, kiosker og i mange supermarkeder.

Skal det være nemmere? Prøv at få de næste 3 numre af Bil Magasinet i din postkasse. Tegner du prøveabonnement får du også adgang til det nummer, du lige har læst om, i vores online-læser Wype. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...