Drømmer du om en ny eller brugt Audi R8? Vi tester dem alle tre...

I det nye nummer af Bil Magasinet, som er på gaden i dag, tester vi bl.a. tre af Audi's vildeste sportsvogne for at se, om du skal vælge ny eller brugt. Klik hér og se, hvad du ellers får med?

14. maj 2020 af Anders Richter

Nyt nummer af Bil Magasinet på gaden! 

Bil Magasinet er på gaden med et helt nyt magasin. BM2006 (jep, det er vores interne og nørdede betegnelse for at finde rundt i alle bladene) rummer alt det, er perfekt bilblad skal rumme. 

Tophistorien, som også pryder forsiden, er en historie om den nye Audi R8, som vi tester på dansk jord. Her sætter vi den op mod to af dens brugte forgængere for at se, om det giver mening at smide næsten 4 mio. kr. for et fabriksnyt eksemplar, eller du hellere skal købe (eller lease...) en brugt. Men det er ikke det eneste, du får i BM2006...

BM2006 kan findes i kiosker landet over netop nu! Hvis du ikke vil gå glip af Bil Magasinet frem over, så klik hér, hvor du kan starte dit abonnement i dag – det er billigere, end du tror...

Test af Ford Kuga Plugin Hybrid

Vi tester den nye Ford Kuga plugin Hybrid, som kan blive din fra 270.000 kr., og det gør den ekstremt interessant set med danske øjne. Få en forsmag på artiklen hér, eller køb bladet i kioskerne.

Stortest af lækre små SUV'ere

Vi inviterer den nye Mercedes GLB til test, hvor den får lov til at møde sine modstandere i form af Audi Q3, BMW X3 og ikke mindst DS 7 Crossback. Hvis du går i købstanker i denne bilklasse bliver du nødt til at læse resultatet af testen. 

Camaro-krigeren Helge Meyer

Siger navnet Helge Meyer dig noget? Nej, men det burde det gøre, for han er en af Danmarks virkelige helte. Han brugte flere år af sit liv på at køre nødhjælp ud i et krigshærget Bosnien i en helt særlig og unikt ombygget Chevrolet Camaro. Få hele den unikke historie om både bil og ejer i denne måneds Bil Magasinet.

Peugeot's spændende museum

Vi drager til Frankrig, hvor vi bliver budt indenfor på et af de mest spændende bilmuseer – i hvert fald, hvis du kan li' Peugeot. Her er masser af godt læsestof, og helt sikkert et par facts eller tre, du aldrig havde vidst om det franske mærke. 

Dæktest af sommerdæk!

Du skal have nye sommerdæk på bilen, men hvad skal du vælge? Læs vores udførlige test af sommerdæk, og find ud af, hvordan du kommer mest sikkert gennem sommeren. 

Køb det, før din nabo!

BM2006 kan findes i kiosker landet over netop nu! Hvis du ikke vil gå glip af Bil Magasinet frem over, så klik hér, hvor du kan starte dit abonnement i dag – det er billigere, end du tror. 

De bedste hilsner fra Danmarks mest bilnørdede redaktion!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...