Det nye nummer er på gaden. Kig i det her!

Så er det nye nummer af Bil Magasinet, Danmarks bedste bilblad, på gaden. Se her, hvad du kan glæde dig til.

16. april 2015 af Christian ThestrupSå er det nye nummer af Bil Magasinet på gaden. Her kan du se lidt af det, du kan glæde dig til.I vores nyhedssektion kan du denne måned læse om Henrik Fiskers fortolkning af en Aston Martin Vanquish, der har fået navnet Galpin Fisker Thunderbolt. Derudover kigger vi blandt andet nærmere på Jaguar XF og Lamborghini Aventador 750-4 SV, ligesom vi har en flok spionfotos af kommende bilmodeller.I premiere-sektionen ser vi denne måned nærmere på den nye Volvo XC90, som Mikkel Thomsager har testet. Du kan læse lidt om hans umiddelbare indtryk her. Derudover  Tesla Model S P85D, BMW 1-serie, BMW 6-serie, Mercedes CLA Shooting Brake, Mercedes C450 AMG, Mazda CX-3 og Mazda CX-5. 
I gamle dage måtte du købe en Range Rover, hvis du både skulle bruge en bil, der kunne arbejde på gården og køre ind til byen. De seneste år har flere bilmærker budt sig til i bilklassen, der prøver at kombinere det rustikke med det eksklusive. Vi slipper to tyskere, Audi A6 Allroad og Porsche Macan S Diesel, løs i klassiske godsejer-omgivelser.Porsche har netop præsenteret sin nye 911 GT3 RS, hvilket får os til at overveje, om vores pensionsopsparing ikke ville være lidt sjovere, hvis den havde 500 skrigende hk.Nye biler til omkring 100.000 kr. er sjældent de mest sindsoprivende. Alligevel så vi en god anledning i lanceringen af Suzuki's nye Celerio til at samle tre af klassens bedste bud på en discountbil. Og mærkeligt nok tiltrak vores test sig en hel del opmærksomhed fra nogle langt dyrere biler...Siden 1886 har Mercedes produceret køretøjer, og alene i 2014 blev det til over 1,6 millioner personbiler. Det er en stor arv at holde styr på, hvilket de hver dag gør hos Mercedes Classic Center i Stuttgart, hvor de gamle fabrikshaller gemmer på læssevis af de klassiske modeller fra fortiden, som holdes i live.En ny Mazda MX-5 er snart klar til at levere køreglæde i rå mængder takket være de klassiske sportsvognsdyder som lav vægt, kompakte mål og en lille, sprød sugemotor. Følg med på første tur i en kommende japansk klassiker. Enzo Ferrari elskede V12-motorer. Sønnen Dino var mere til V6'ere, og på sit dødsleje skabte han en mekanisk perle, som er monteret i denne underskønne Fiat Dino Spider, som er denne måneds kultbil.


For at ære sin afdøde søn valgte Enzo Ferrari at kalde alle de modeller, som ikke var udstyret med V12-motorer, for Dino. Vi tager et kig på seks af de mest ikoniske.I vores store test-sektion Kørt i Kongeriget har vi denne måned leget med den italiensk-amerikanske Jeep Cherokee. Derudover har vi kørt Audi A7, Ford Focus, Renault Clio, BMW M235i, Mini Cooper 5D, Citroën C4 Cactus og Mercedes V-klasse.
På Bil Magasinet holder vi meget af vores faste abonnenter. Derfor arbejder vi hele tiden på at finde spændende og gode tilbud til dem. Vi opdaterer hele tiden http://shop.bilmagasinet.dk/node/15652?media=shoplist&popup=1 med nye tilbud - kun til faste abonnenter. Hvis du ikke allerede er abonnent, kan du også følge linket til at finde et velkomsttilbud, der passer til dig.

Lige nu byder vi foreksempel nye abonnenter velkommen til familien med tre numre af Bil Magasinet og en drone for 149 kr. (+49 kr. i porto). Læs meget mere om det vilde tilbud her

 

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...