Bo og Simon's Lamborghini'er har tilsammen kørt over 500.000 km!

Vi samler to Lamborghini Murciélago og deres ejere til en snak om, hvorfor det på nogen måde giver mening at køre over en halv million kilometer i to orange superbiler?

14. juni 2018 af Mathias Brandt

Det nye nummer af Bil Magasinet er på gaden idag. Her kan du læse et hav af spændende historier. Vi har blandt andet mødt to Lamborghini-ejere, der til sammen har kørt over 500.000 km i deres biler. 

Lamborghini "mile high" klub

"En duet bestående af to V12-motorer kan høres i det fjerne. Lyden tager til. Fra indgangen til Jyllandsringen kan jeg se to kileformede orange prikker blive større. Begge er Murciélago’er og begge er udført i den mest iøjnefaldende perlemor­orange lakering. En lak kun en Lamborghini kan bære. Bilerne triller op foran mig. Bremserne giver et lille hvin, idet de to superbiler bringes til standsning. Gaspedalerne får et enkelt dap, inden nøglerne drejes, og gåsehuden pibler frem som en epidemi på mine underarme, alt i mens saksedørene stiger til vejrs.

I dag har vi samlet to Lamborghini Murcielago og deres ejere, som er indbegrebet af det at være biltosse." 

Læse hele interviewet med de to passionerede Lamborghini-ejere i det nyeste nummer af Bil Magasinet, som er på gaden idag. 

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier. 

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller: 

Herunder har vi lavet et lille uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til - hvis du altså ikke allerede har fået det ind af døren. 

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få næste nummer af Bil Magasinet plus to mere for kun 99 kr. klik hér

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...