Mikkel Thomsager & Anders Richter
Mikkel Thomsager & Anders Richter© Søren Juul

Biler på farten: Lyt til Bil Magasinet's nye podcast

Vi elsker at nørde biler på Bil Magasinet. Nu kan du lytte med i vores nye podcast-serie, hvor vi interviewer nogle af Danmarks største bilnørder.

27. juni 2017 af Anders Richter

På Bil Magasinet har vi i et stykke tid puslet med et projekt, og nu er vi endelig klar til at lade jer lytte med. Vi har nemlig startet vores egen podcast-serie kaldet "Bilsnak", hvor vi vil dykke dybt ned i alt, hvad der har noget med biler at gøre. 

I hvert program vil vi invitere en kendt gæst indenfor og tage udgangspunkt i dennes bilhistorik og mærkeinteresser. Derfra kører snakken og nøderiet så. 

Vi laver programmet i samarbejde med QuickImport, så vi har også en mindre del af programmet, som omhandler bilafgifter.

Det første program udkommer på fredag, hvor vi har Mads Christensen i studiet. Indtil da kan du dog også høre vores dummy-program, som er nummer nul, hvor Mikkel Thomsager og Anders Richter er i studiet for at give en introduktion til, hvad I kan se frem til.

Du kan lytte til det i Soundcloud-linket herunder, eller du kan gå direkte til iTunes og downloade vores første podcast hér

Og glæd jer så til på fredag, hvor den første "rigtige" podcast udkommer!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...