Bil Magasinet finder den bedste SUV på Færøerne

En SUV skal kunne klare lidt af hvert. Derfor pakker redaktionen taskerne og rejser til Færøerne, hvor vi med hjælp fra et par lokale Bil Magasinet-læsere tager på eventyr for at finde den bedste SUV.

15. november 2018 af Mathias Brandt

SUV-test på Færøerne

"Himmel og hav står i ét. Jeg kan ikke mærke, hvor vind og regn kommer fra – elementerne er altomsluttende. Jeg står på Færøerne. Sigtbarheden er lav men alligevel med udsigt til både vandfald, klippeskrænter og fire små SUV’er. Gårdsdagen var præget af høj sol og milde briser. Men som testholdets to færøske hjælpere fortæller mig, er vejret både lunefuldt og omskifteligt her på den del af det danske kongerige, som ligger midt i Atlanterhavet.

Heroppe er bilen et vigtigt redskab, når du skal bevæge dig rundt, og naturen er hård. Testfeltet, som i denne måned består af fire SUV’er med benzinmotorer, stiller derfor med passende frihøjde og i de fleste tilfælde firehjulstræk og automatgear. Feltet består af den netop faceliftede Kia Sportage, Ford Kuga, som fik et facelift i 2017, den afbalancerede VW Tiguan og så Mitsubishi Eclipse Cross, som indtil videre har fået en hård medfart her i bladet.

Vi starter med Kia Sportage, som netop er faceliftet. Den tilbydes naturligvis også med firehjulstræk, og hos koreanerne er konventionelt automatgear skrottet på Sportage til fordel for en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Den lyseblå bil på disse sider er stillet til rådighed af en færøsk forhandler og har hverken firehjulstræk eller dobbeltkoblingsgearkasse."

Sådan skriver Frederik T. Frey i sin indledning til denne måneds stortest i Bil Magasinet. Du kan læse hele testen i det blad, der er på gaden idag. Hvis du vil læse denne test, kan du hoppe ned til din lokale bladpusher og købe Bil Magasinet. Hvis du i fremtiden ikke vil gå glip af historier som denne, kan du få abonnement på Bil Magasinet - få de første 3 numre for 99 kr. Du sparer 110 kr. 

Stor premiere-sektion

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier.

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller:

  • Toyota Supra 
  • Rolls-Royce Phantom
  • BMW X5
  • Suzuki Jimny
  • Mazda 6
  • Audi Q3

Det bedste fra Bil Magasinet

Herunder har vi lavet et lille uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til i magasinet - hvis du altså ikke allerede har fået det ind af døren.

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få næste nummer af Bil Magasinet plus to mere for kun 99 kr. klik hér

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...