Verdens HURTIGSTE Kia og meget mere i det nyeste nummer af Bil Magasinet!

Der er et nyt nummer af Bil Magasinet på gaden, og det 98 siders ren bilentusiasme! Her får du et lille udsnit af alle de fede artikler, du finder i bladet.

24. august 2022 af Patrick Boje Jensen

Verdens hurtigste Kia

Vi er bag rattet af en Kia med 585 hk, en tophastighed på 260 km/t og en 0-100-tid på 3,5. sekunder!

Du kan også læse om andre HELT nye biler som:

  • Mercedes-AMG EQE 43
  • Opel Astra Sports Tourer
  • Peugeot Partner 4x4

7 sæder på 3 måder

Redaktionen er taget på sommerferie til Lalandia for at finde den bedste familiecontainer med syv sæder. Det er den ultrabillige Dacia Jogger mod den konservative Toyota Proace City Verso og den elektriske Opel Combo-e. Løber Jogger med sejren? Få svaret i bladet!


Den vildeste dag

Vi spiser frokost med Luca Betti, der er manden bag den fantastiske restomod Kimera EVO37, der er en gentænkning af en legendarisk rallybil fra Lancia. Og efter frokosten får vi endda lov til at køre en tur...


Endelig nyt fra Lotus

Søren Juul prøver kræfter med den nye Lotus Emira, der er skabt med kræfter fra kinesiske Geely i ryggen. Emira er en smuk sportsvogn med V6. men indeholder den stadig ægte Lotus-DNA?

Fristet?

Vil du læse alt det ovenstående og meget mere? Så kan du finde det nyeste nummer af Bil Magasinet på de fleste tankstationer, kiosker og i mange supermarkeder.

Skal det være nemmere? Prøv at få de næste 3 numre af Bil Magasinet i din postkasse. Det koster kun 99 kr. og er helt uforpligtende. Tegner du prøveabonnement får du også adgang til det nummer, du lige har læst om, i vores online-læser Wype.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...