Benzin vs. hybrid vs. el - her er alle de FEDE artikler i det nyeste nummer af Bil Magasinet!

Der er et nyt nummer af Bil Magasinet på gaden, og det 98 siders ren bilentusiasme! Her får du et lille udsnit af alle de fede artikler, du finder i bladet.

29. juni 2022 af Patrick Boje Jensen

Monster-Audi med science fiction-lys

Vi tonser ned ad Autobahn i Audi S8 og nørder bilens lygter, der tilsyneladende lige er ankommet fra fremtiden!

Du kan også læse om andre HELT nye biler som:

  • Mazda CX-60
  • Porsche Panamera GTS
  • BMW iX M60
  • Kia Niro EV
  • Toyota Proace City Electric
  • Toyota Supra med manuelt gear

Drengerøvsbiler på banen

Er VW Polo GTI stadig det bedste bud på en lille og sjov hot hatch, eller er den blevet overhalet af den hylemorsomme brianbil Hyundai i20 N? Søren Juul vrider ørene af dem begge på Ring Djursland for at finde svaret! Du kan læse konklusionen i det nyeste nummer af Bil Magasinet.


Langtur i benzinbil, elbil eller diesel-plugin

Hvad koster det at køre langt i el, benzin og plugin-hybrid med høje brændstofpriser og høje afgifter? Steen Bachmann kører på tværs af landet og tilbage igen i tre sammenlignelige Mercedes'er for at finde svaret. 


Endnu længere tur i "vores" Kia

Skal du på sommerferie i en elbil - eller er du bare nysgerrig på, hvordan det er? Vi sender Frederik Hauschildt til Sydtyskland i den Kia EV6, vi har til langtidstest, for at tage temperaturen på lademuligheder og ferieture i en elbil.

Fristet?

Vil du læse alt det ovenstående og meget mere? Så kan du finde det nyeste nummer af Bil Magasinet på de fleste tankstationer, kiosker og i mange supermarkeder.

Skal det være nemmere? Prøv at få de næste 3 numre af Bil Magasinet i din postkasse. Det koster kun 99 kr. og er helt uforpligtende. Tegner du prøveabonnement får du også adgang til det nummer, du lige har læst om, i vores online-læser Wype.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...