Læs Bil Magasinet som e-magasin

Nu kan du læse Bil Magasinet på din smartphone, tablet eller computer. Og få adgang til andre magasiner som Illustreret Videnskab, Historie, Aktiv Træning, National Geographic – og mange, mange flere.

27. november 2015 af Christian Thestrup

Nu kan du læse Bil Magasinet som e-magasin i den nye WYPE-app. Hvis du har printabonnement på Bil Magasinet, har du nemlig adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på wype.dk. Og det er helt gratis.

Det eneste, du skal gøre, er at downloade app’en fra Apple App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Det kan ikke blive nemmere.

Hvis du er printabonnent, kan du desuden få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner som for eksempel Illustreret Videnskab, Historie, Aktiv Træning, National Geographic – og mange, mange flere. Det koster kun 29 kr. om måneden. Og første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har printabonnement på Bil Magasinet, har vi også et tilbud til dig. For 99 kr. om måneden kan du nemlig få adgang til Bil Magasinet og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Du kan læse mere om dit nye e-magasin på WYPE.dk 

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...