VIND Sony’s nye høretelefoner med ekstra bas

I samarbejde med Sony giver vi dig muligheden for, at vinde et sæt høretelefoner med ekstra bas-funktion

18. oktober 2016 af Bil Magasinet

Sony udvider nu sit sortiment i bærbar lyd med en kraftfuld serie af nye lydprodukter dedikeret til at give dig dyb bas. Vi giver dig nu, i samarbejde med Sony, muligheden for at vinde et sæt høretelefoner til en vejledende pris på 1.080 kr. 

Modellen hedder MDR-XB650BT, og er et sæt trådløse og lette hovedtelefoner har en indbygget ’bass booster, med ca. 30 timers batterilevetid. Høretelefonen er designet til at forbedre lyden fra musik med dyb bas.

EXTRA BASS-teknologien fra Sony udregner og bearbejder selv frekvenser i forhold til kilden. Det gør musikken bliver endnu mere følelsesladet og kraftfuld med stærke bastoner. Med ‘NFC one-touch’ Bluetooth®-forbindelse slipper du for ledninger og behøver blot at holde din smartphone, tablet eller musikenhed hen til højttaleren og musikken spiller med det samme.

* Konkurrencen slutter tirsdag d. 24. oktober kl. 09.00 – vinderen vil få direkte besked. 


Hvad er den unikke funktion i de nye høretelefoner fra Sony


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...