Vind LEGO's nye Speed Champions-serie

Kunne du tænke dig de nye æsker fra LEGO's Speed Champions-serie? Så er du heldig, for du kan vinde dem lige her

12. april 2016 af Bil Magasinet

Lego Speed Champions
Det danske legetøjsfirma LEGO har virkelig fået begravet speederen i bilens gulvtæpper med deres seneste serie af saml-selv-biler. I serien Speed Champions er der både gadebiler og racerbiler at komme efter – og der er også både amerikanske og europæiske biler. Udover de enkelte biler er der også hele sæt, der bidrager med noget af alt det fede, der ligger rundt om det at køre racerbil eller sportsvogn. Bl.a. er der et sæt komplet med pit-garage og to tilhørende Porsche'r – en 919 Hybrid og en klassisk 917K fra racerløbet Le Mans.

Mountain View 
Udover de fysiske samlesæt i LEGOklodser har Speed Champions også et univers på LEGOS's hjemmeside, hvor man kan se videoer og spille spil.


Hvilket land stammer Lego fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...