Vind lækre hørebøffer fra Sennheiser

Vind minimalistisk design og fabelagtig lyd i konkurrencen her

13. maj 2013 af Mette Andrea Boesgaard

Trænger du til et par nye hovedtelefoner? Så vær med i konkurrencen her, hvor 2 heldige kan løbe med et par lækre Momentum Black hovedtelefoner fra Sennheiser. Værdi pr. stk: 2.330 kr.

Momentum Black er den smukke nye model af lækre hovedtelefoner i Sennheisers Style Selection. Og der er virkelig tale om en perfekt kombination af fabelagtig lyd og godt design: Sennheiser har anvendt teknologien fra high-end hovedtelefoner, der sikrer fabelagtig lyd, og så er alt overflødigt skåret væk i det minimalistiske design. Resultatet er diskrete og tidløse, men samtidig meget elegante hovedtelefoner.

Momentum Black har 3,5 mm jackstik og kan bruges til alle gængse medieafspillere. Via de forsænkede knapper kan du justere lydstyrken, vælge sange, besvare telefonopkald og aktivere stemmestyring. Og takket være de heldækkende, ørepuder kan du slappe af og nyde din yndlingsmusik, hvor du har lyst - selv i et støjfyldt bymiljø. Momentum modellerne koster 2.330 kr. og kan købes i bl.a. Humac, Fona, Panasonic Center og Sennheisers egen webshop på sennheiser.dk

Vil du vinde? Så skal du bare svare på nedenstående spørgsmål.

Ved deltagelse bliver du gratis medlem af eKvittering
eKvittering er fremtidens kvittering - en elektronisk og sikker kopi af den traditionelle kvittering/bon på papir. eKvittering er en gratis service.
Læs mere om eKvittering her


Hvad hedder de hørebøffer, du kan vinde her?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...