VIND: Formel 1 rejse til Abu Dhabi

Vind en 7 dages rejse for 2 personer til Formel 1 Grand Prix på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi til en værdi af 27.000 kr.

26. oktober 2014

Vi udlodder i samarbejde med Berlingske en fantastisk 7 dages rejse for 2 personer til Formel 1 Grand Prix på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi den 23. november 2014 med afrejse den 18. november 2014.

Magiske Yas Marina Circuit
Yas Marina Circuit er vært ved F1's eneste race i tusmørke. Du kommer til at opleve den magiske atmosfære, når dag bliver til nat under løbet.
Denne ekstraordinære bane udfordrer biler og chauffører, når de racer gennem den yacht-fyldte Marina under det fantastiske belyste Yas Viceroy Hotel og forlader pitten gennem en tunnel under sporet. Der er ikke noget bedre sted at se stjernerne i F1 glans.

Fortæl hvad du interesserer dig for og få denne unikke mulighed for at opleve den danske Formel 1 stjerne Kevin Magnussen på tæt hold på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.


Præmien indeholder:
  • Fly tur/retur for 2 personer med afrejse den 18. november 2014
  • Hotel under hele opholdet for 2 personer
  • Tribunepladser til Formel 1 Grand Prix for 2 personer
  • Ørkensafari


Vinderen trækkes d. 13-11-2014
, hvorefter vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på mmm.dk. Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.


Hvilken af følgende områder er du mest interesseret i?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...