Vind et års abonnement på Bil Magasinet

Kunne du tænke dig at få Bil Magasinet ind af døren hver måned i et helt år? Så deltag i konkurrencen om et abonnement lige her.

23. februar 2015 af Christian Thestrup


Hver måned - året rundt - får tusindvis af danskere Danmarks førende blad om biler, Bil Magasinet, direkte ind af døren. Vi tager nemlig biler seriøst og har læserne i fokus - både når det drejer sig om nyheder, grundige tests og store features. Vi leverer markedets største og mest grundige testsektion, hvor vi giver vores bud på de bedste køb, samt dybdegående brugt-tests.

Har du lyst til at være en del af familien, så se her. Nu kan du nemlig vinde et helt års abonnement på Bil Magasinet. Alt, hvad du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål. Så er du med i konkurrencen.

Er du allerede abonnent? Så forlænger vi bare dit abonnement med et år, hvis det er dit navn, der bliver trukket op af hatten, når vi skal finde en vinder.

Konkurrencen slutter den 23. marts. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort på vores facebook-side samt på vindersiden på vores site.


 

 


Hvor mange gange om året udkommer Bil Magasinet?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...