Vind en rejse for to til Le Mans 2013

Oplev verdens største motorsportsbegivenhed eller vind et lækkert navi-anlæg fra Garmin

19. marts 2013 af Bil Magasinet

Vinderne blev:

Vinder af rejse for to til Le Mans 2013: Henrik Røgeskov, Hillerød

Vindere af 1 stk. Garmin nüvi 3590LMT: Erik Harck, Hillerød og Finn Hansen, Skælskør

 

-------------

Du skal opleve 24-timers løbet i Le Mans mindst én gang i livet, og nu er chancen der for at vinde en komplet pakkerejse for to personer. Løbet køres 22.-23. juni 2013 på La Sarthe-banen ved Le Mans, der ligger 190 km vest for Paris, og der stiller 56 biler og 168 kørere til start. Cirka fem minutter før starten lørdag d. 22. juni passerer hele feltet forbi hovedtribunen bag en safety car, der kører i pit lige før målstregen. De to forreste biler passerer målstregen nøjagtig klokken 15 samtidig med, at det grønne lys tænder, og der kommer en torden af motorlyd, som du aldrig glemmer.

Bil Magasinet arrangerer i samarbejde med Grand Prix Tours en drømmerejse for to personer med transport, overnatning, adgang til løbet og fuld pension. Klik og se Grand Prix Tours´ program for Le Mans 2013 (åbner i nyt vindue). Deltag i konkurrencen, og tag chancen for at få dit livs oplevelse.

Rejse for to til Le Mans 2013
Værdi: 14.400 kr.

 

 

Vind Garmins topmodel

Som trøstepræmie udlodder vi 2 x Garmin nüvi 3590LMT. Garmins seneste topmodel er det sidste skrig inden for navigationsanlæg med 5" trykfølsom skærm, lynhurtig betjening og avancerede rutefunktioner, som du indstiller, som du vil.

Garmin nüvi 3590 LMT
Vejl. pris: 2.599 kr. pr stk.


Hvilken rejsearrangør står bag 1.-præmien?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...