Vind en fjernstyret hjullæsser fra LEGO® Technic

Nu kan du vinde en af de flotteste LEGO® Technic-modeller, der endnu er lavet, nemlig en Volvo L350F!

13. oktober 2014 af Christian Thestrup

Man bliver aldrig for gammel til LEGO® produkter. Man bygger bare større ting! Sådan har vi det i hvert fald her på Bil Magasinet. Derfor er vi også glade for i samarbejde med LEGO koncernen at kunne udlodde en af de sejeste LEGO® Technic-modeller, vi har set, nemlig en Volvo L350F hjullæsser. Modellen er lavet i samarbejde med Volvo Construction Equipment og har alle de samme funktioner som Volvos rigtige, højteknologiske hjullæsser. Og så er den oven i købet fjernstyret, så du løfte armen, vippe skovlen og køre den rundt på stuegulvet, mens du kigger på blæseren og stemplerne bevæge sig i den detaljerede seksclindre motor.

Hjullæsseren består af ca. 1.600 dele - her i blandt den sorte skovl, der er det største element, LEGO Koncernen nogensinde har produceret til en model. Hjullæsseren er 23 centimeter høj, 58 centimeter lang og 16 centimeter bred. Og når skovlen er hævet helt op, hænger den 38 centimeter over jorden.

Når du får lyst til nye udfordringer, kan du desuden splitte modellen ad og istedet samle den flotte Volvo A25F dumper. Manualen kan downloades fra Lego.dk/technic.


Alt, hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål.

 


Hvor mange dele består denne gummiged fra LEGO Technic af?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...