Vind en Audi TT i en hel weekend

Så er det nu, du skal være hurtig, hvis du vil være den heldige, der drøner rundt i den nye Audi TT sponsoreret af ORIS i en hel weekend. Se her, hvordan du deltager i konkurrencen

1. oktober 2015 af ORIS

[[ KONKURRENCEN ER AFSLUTTET ]]

I samarbejde med det eksklusive ur-mærke ORIS udlodder vi nu den helt nye Audi TT, som kan blive din i en hel weekend.

ORIS-ure og Audi Sport har mange fællesnævnere. Begge mærker har rødder solidt plantet i jorden. Hvor Audi byder på 'Vorsprung durch Teknik', har schweiziske ORIS fremstillet mekaniske 'Real watches for real people' siden 1904. Med fokus på funktionalitet og design indgik ORIS og Audi sport i 2014 et internationalt partnerskab med fokus på DTM-motorsport. Partnerskabet har da også allerede ført til en dobbelt Le Mans-sejr i 2014.

HVAD KAN JEG VINDE
Den heldige vinder får stillet en ny sort Audi TT med ORIS-foliering til rådighed i weekenden 24.-25. oktober 2015 og modtager samtidig en lækker ORIS-goodiebag. 

 

HVORDAN DELTAGER JEG
Det eneste du skal gøre, er at gå ind på ORIS' Facebook og deltage i konkurrencen. Så er du et skridt nærmere titlen som Audi-ejer for en weekend.

Ps. Se også det nye ORIS Audi Sport-ur, der er lavet i letvægts-titanium i flot mat sort. Som noget nyt er den nye udgave af uret udstyret med en automatisk stopursfunktion med 10-minutters nedtælling – det hjælper racerkørerne med at holde styr på starttiderne på banen. Uret har også en ORIS-udviklet retrogradsekundviser ved klokken 9, som er inspireret af instrumentbrættet i moderne racerbiler. Og så skader det jo heller ikke, at det er dedikeret til selveste Audi R18 e-tron quattro, som er indgraveret på bagsiden af uret. Det limiterede ur er produceret i et oplag på kun 2.000 stk., er nummererede og sælges kun i udvalgte butikker verden over. Find din nærmeste ORIS-forhandler her.

Indholdet er sponsoreret af ORIS, der trækker en vinder 19. oktober. Den heldige vinder bliver kontaktet direkte, og navnet bliver offentliggjort på ORIS' facebook-side. 

Konkurrencebetingelser: Bilnøglerne overdrages fredag 23. oktober i Gentofte, og bilen skal returneres 26. oktober med fuld tankVinderen skal skrive under på, at han/hun selv betaler evt. bøder, som måtte komme til i låneperioden og en selvrisiko på 5.000 kr., hvis bilen skulle blive skadet i låneperioden. Vinderen skal forevise gyldigt kørekort ved afhentning. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

[[ KONKURRENCEN ER AFSLUTTET ]]

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...