Vind den nye iPhone 5S

Vi sætter 2 stk. iPhone 5S på højkant. Så står du lige og leder efter den vildeste og lækreste smartphone på markedet, skal du deltage i konkurrencen lige her

11. september 2013 af Bil Magasinet

Den nye iPhone 5S har været længe ventet. Nu er den her endelig. Og spørgsmålet er, om S'et denne gang står for Speed? For det er en voldsom motor Apple har stoppet under hjelmen i deres nye topmodel. Ikke nok med det, har kameraet også fået en ordentlig overhaling.

Den helt store nyhed skal dog findes nederst på iPhonen, da Apple har udstyret Home-knappen med en fingeraftrykssensor. Det betyder, at det kun er dig, der kan låse din telefon op. Derudover slipper du for eksempel for hele tiden at skulle skrive dit password, når du ønsker at købe noget på App-store eller i iTunes. Genialt.  

 Apple iPhone 5S byder på:

 - Voldsom forbedret A7-chip med 64 bit-processor. Den første af sin slags.

- Forbedret kamera, der bl.a. kan optage videoer med 120 billeder i sekundet.

- Fingeraftrykssensor i home-knappen. Kan bruges til at låse iPhonen og købe ind på iTunes.

iPhone 5S kommer i tre farver: Sort, sølv og champagne. Vi sætter 2 stks. iPhone 5S 16 GB på højkant. Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål for at være med i konkurrencen og angiv i kommentarfeltet, hvilken farve iPhone, du ønsker dig. Vinderne trækkes 1. november 2013. Husk telefonnummer, da vinderne får direkte besked.


Hvordan låser du den nye iPhone 5S op?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...