Vind billetter til Need for Speed

Kultspillet fra Electronic Arts kommer som biograffilm. Vi udlodder 10 x 2 billetter!

27. januar 2014 af Bil Magasinet

Ford Mustang fylder ikke bare 50 år i år, den har også hovedrollen i den kommende biograf film, ”Need for Speed.” Filmens hovedrolleindehaver Aaron Paul - også kendt fra TV-serien Breaking Bad - har fået æren af at køre den specialbyggede Mustang.

 

Den nye film er inspireret af en lang række videospil fra Electronic Arts med Mustang som omdrejningspunkt.

”Vi er glade for at Ford spiller sådan en vigtig rolle i en film, som bygger på et så berømt TV-spil”, siger Keith Koeppen, chef for markedskommunikation hos Ford. Ford Mustang har ofte været med i film og TV-programmer og filmen Need for Speed er en fin fortsættelse af den tradition.

Filmens Mustang er specialbygget af Ford og er tilpasset de stunts og scener, som gør filmen til en succes blandt fansene. Tilpasningen har givet Ford Mustang en mere aggressiv fremtoning med bredere skærme, sænket fjedring og 22 tommer fælge. Selv tågelygterne har fået en ny form med avancerede LED-lys.

Selvfølgelig skal en heltebil have en motor udover det sædvanlige; filmens Mustang er udrustet med en 5,8 liters V8-motor i aluminium med 900 hk, specieludviklet af Ford Racing. Som prikken over i´et har Mustang fået en speciallak i sølv med blå striber som er selvlysende i mørket.

Filmen har premiere 20. marts 2014 - vi trækker de 10 vindere dagen før.

Tjek traileren, og svar på spørgsmålet herunder for at være med i konkurrencen:

http://www.youtube.com/watch?v=h0B4M4iVITI

 

 


Hvilken bil bliver løftet af en helikopter sidst i traileren?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...