Lamborghini

Vind billetter til den store mandemesse i København

Nu har du chancen for at gøre din weekend lidt sjovere. Vi trækker nemlig lod om 5x2 billetter til mandemessen Mandig 2015, som finder sted i København d. 3. og 4. oktober.

21. september 2015 af Bil Magasinet

Nu kan du vinde billetter til den årlige mande-messe Mandig, som finder sted i Carlsbergs gamle tappehal TAP.1 på Vesterbro i København. Her fyldes hallen op med det meste af de ting, vi mænd bruger tid på at tale om, nemlig biler, motorcykler, gadgets, alkohol og mad. Og så selvfølgelig en masse andet, men her fik vi vist nævnt det vigtigste.  

Billetter til messen koster 100 kr. ved indgangen, men du kan også være heldig at vinde et par stykker her.

I samarbejde med Mandag 2015 udlodder vi nemlig 5x2 billetter til messen, der løber af stabelen d. 3.-4. oktober. Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål.

Konkurrencen løber frem til søndag d. 27. september kl. 9.00.


Hvor finder Mandig 2015 sted?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...