Her er vinderne af vores store Le Mans-konkurrence

I anledning af, at Kevin og Jan Magnussen skal køre sammen til Le Mans, har vi udlovet præmier. Find ud af, hvem der har vundet præmierne her!

11. august 2021 af Bil Magasinet

24 Heures du Mans afvikles den 21.-22. august 2021, og for første gang skal Jan Magnussen og Kevin Magnussen køre løbet sammen! 

Og som noget nyt kan du få mulighed for at være med backstage, når teamet sender 26 timers liveshow direkte fra pitgaragen som et supplement til TV-transmissionen.

Du kommer helt tæt på og får små interviews og updates fra de tre kørere og andre fra Team SASHI High Class Racing, og der vil være konkurrencer og masser af go’ underholdning!

Du får adgang med en Pit & Pints smagekasse, som udover at give dig adgang til liveshowet også indeholder øl, cocktails og sodavand fra blandt andre CULT Energy, Royal Beer, Nohrlund, Pepsi Max, Faxe Kondi og Anarkist - Beer & Food Lab. Der skulle være rigeligt til et døgn med racerløb.

Vinderne er fundet!

Den 16. august klokken 9.00 udvalgte vi tilfældige fem af alle, der havde kommenteret Facebook-opslaget. De fem vindere er blevet kontaktet direkte. De heldige vindere er:

  • Jens Hausager Kristensen
  • Lennart Trolle
  • Michelle Skalka Larsen
  • Simon Poulsen
  • Mike Laursen

Smagekassen er desværre udsolgt, men husk, at du stadigvæk kan købe liveadgang på www.pitandpints.dk, hvis du ikke vandt konkurrencen!

Konkurrencen afholdes af Pit & Pints og Bil Magasinet.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...