Stem – og vind Årets Biler 2016

Hvilken bil skal pryde ryggen af Bil Magasinet i 2016? Stem her og deltag i lodtrækningen om 10 eksemplarer af Årets Biler 2016

14. november 2015 af Bil Magasinet

Hvert år vælger vi her på Bil Magasinet en bil, der skal pryde ryggen af magasinet næste år. Som du måske har opdaget, danner der sig nemlig et billede af en bil, når du stiller alle årets eksemplarer af Bil Magasinet ved siden af hinanden. Sidste år var det en Dacia Duster, årets før var det en Alfa Romeo 4C, og i år... er det altså op til dig.

Vi har valgt syv kandidater, som du kan vælge imellem. Og den bil, som får flest stemmer, ender på ryggen af magasinet i 2016.

Afstemningen løber til mandag den 23. november, hvor vi trækker 10 tilfældige vindere, som alle får et eksemplar af vores helt nye bog, Årets Biler 2016.

Og da der ikke er noget rigtigt eller forkert svar, trækker vi selvfølgelig lod blandt alle, der har stemt.


Held og lykke. Vi glæder os til at se, hvad du vælger.


Med venlig hilsen

Mikkel, Anders, Søren, Frederik, Mathias, Steen og Christian fra Bil Magasinet


Hvilken bil skal på ryggen af Bil Magasinet i 2016?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...