Konkurrence: Bliv motorjournalist for en dag og test Mazda MX-5 i Barcelona

Kan du lide sol, varme og nye sportsvogne? Så er du heldig, for i samarbejde med Mazda udlodder vi nemlig en tur på to personer til Barcelona, hvor du skal teste den nye MX-5.

14. august 2015 af Bil Magasinet

Mazda MX-5 er verdens mest solgte sportsvogn. Til september kommer den nye model til Danmark, og du kan som en af de første i landet få lov til at prøvekøre den. Men ikke her hjemme. I stedet flyver vi dig og en af dine venner - eller kæreste, kone eller barn - til Barcelona og en VIP-præsentation af Mazda MX-5, hvorefter du får lov til at køre den i nogle helt fantastiske omgivelser og spiser en lækker middag om aftenen. Med andre ord: En rejse for to personer, test-kørsel af en bil og gratis mad. Så bliver det ikke meget bedre.

Flyet letter fra Danmark tidligt tirsdag morgen den 1. september, og du er tilbage igen dagen efter - onsdag eftermiddag den 2. september. Så der skal din kalender gerne være ledig. Og så skal du helst ikke være bange for at trykke på et kamera eller sætte to ord sammen, for bagefter vil vi mægtigt gerne bringe din beskrivelse af turen og bilen her på BilMagasinet.dk. Og bare rolig - vi skal nok hjælpe dig.

Lyder det som noget for dig? Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at svare på nedenstående spørgsmål.

Vi trækker en vinder den 19. august. Den heldige bliver kontaktet direkte, og navnet bliver offentliggjort på vores Facebook-side. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvilken bil skal du teste på turen?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...