Vind offroad-kørekursus i Land Rover

DAGENS PRÆMIE: Vi sender to personer på avanceret kørekursus i det brutale terræn ved Tirsbæk Gods for at lære at køre offroad i Land Rover!

12. december 2012

Land Rover Experience Center er Danmarks eneste professionelle offroad-center. Her kan du deltage i events og terrænkurser i egen bil eller i en af Experience Centrets biler. Centret råder over et antal uddannede offroad-instruktører, nogle af dem med mere end 30 års erfaring i terrænkørsel. Instruktørerne er uddannet i England på Land Rover fabrikkens Experience Center, Driving Academy.

Her tilbydes halvdags-, endags- og weekend kurser i forskellige niveauer fra grundlæggende terrænkørsel, kurser for øvede og de mere ekstreme og avancerede kurser for folk med hår på ryggen og i ansigtet.

Er I min, 8 personer eller en mærkeklub? Klik, og få et tilbud på et offroad-kursus til specialpris

Kurset har base på Tirsbæk Gods ved Vejle Fjord, og har rådighed over et smukt og stærkt kuperet terræn, der giver masser af muligheder og udfordringer hele året rundt. Der anvendes udelukkende biler af mærket Land Rover, den autentiske 4x4 producent med mere end 60 års erfaring. De biler der er tilknyttet Land Rover Experience Center er nye og ældre modeller fra Land Rovers modelprogram, og omfatter Defender 90" og 110", Discovery 3, 4 og Discovery Serie I. Der kan maksimalt være 4 deltagere, foruden instruktøren i en bil.

Præmien
Vinderne får en halv dags intensivt kursus for to personer bestående af introduktion til terrænkørsel, gennemgang af bilens terrænsystemer og gennemgang af terrænregler. Herefter køres der på Experience Centrets faste baner og et spor i skoven. Dato for kurset er op til vinderen/vinderne - vedkommende skal bare kontakte Land Rover Experience og aftale en dato. Hvis det passer med årstiden, kan kurset også afvikles i mørke - det stiller større krav til førerens evner!

Værdi
2 x gavekort til et ½ dags-kursus: 5.000 kr.

Læs mere og tjek priser hos Land Rover Experience


Hvor ligger Tirsbæk Gods?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...