Ford mustang

Vind Mustang T-shirt + Jan Magnussen-bog

Vi fejrer Ford Mustang's 50 år med en original t-shirt og den flotte bog Magnificent om Jan Magnussens 30-årige karriere

17. december 2013

Mustang er 50 års kultobjekt - en god grund til at bære det på det stolte bryst: T-shirt i klassisk sort med carbon-finish samt hvidt „50 YEARS Mustang“-print på forsiden og i nakken.

Vi udlodder 1 stk. Mustang t-shirt str. XL a 179,95 kr.

Bogen om Jan Magnussens fantastiske karriere

Det er et erfarent ”team” som står bag bogen ”Magnificent”: Nils Finderup er tidligere redaktionschef for Bil Magasinet og var i mange år pressechef for Tom Kristensen. Nils har bl.a. skrevet en biografi om Tom K og lavet tre storformat billedbøger om Toms bedrifter på Le Mans.

Jan Kaiser har i mange år fulgt Jan Magnussen kloden rundt og leveret pressemeddelelser og fotos i rå mængder. Det er også Jan Kaiser der er hovedleverandør af fotos til ”Magnificent”.

 

Magnificent, 200 sider m. 210 fotos, af Finderup/Kaiser, vejl pris. 349 kr.

Præmie
1. stk Mustang t-shirt + 1 stk. Magnificent fotobog

Værdi i alt
528,95 kr.


Hvornår blev den første Ford Mustang bygget?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...