Vind Hartmann-dvd + Bil Revyen 2014

I dag finder vi to vindere i julekalenderen: Hver får 1 stk. dvd med standup-mesteren Hartmann og 1 stk. Bil Revyen 2014

12. december 2013

X-II er det sjette one man show fra Thomas Hartmann, og skal ses som en åndelig opfølger til hans første udgivelse "Hartmann X" på tiårs jubilæet for denne.

Begge shows fejrer den rendyrkede stand-up comedy og er strippet for gimmicks, sangnumre etc. Der er kun ét tema: Er det sjovt, skal det med. Én mand, én mikrofon... rigtigt mange jokes.

Thomas Hartmann turnerede i foråret 2013 med "X-II" og høstede roser fra såvel anmeldere som publikum. Især Hartmanns forbedrede levering blev kommenteret. Dette vidner om at han, selv efter 17 år i branchen, brænder for at vokse som komiker. Hartmann har aldrig været bedre.

Showet blev optaget på Bremen Teater foran et veloplagt publikum, og DVD´en indeholder endvidere en dokumentar om touren, et unikt interview, hvor Hartmann har taget imod spørgsmål via Facebook samt - for første gang - den komplette samling af Hartmanns karakteristiske "søvnløs" jokes.

For Hartmann fans er denne udgivelse en must-have. For det nye publikum er det et perfekt sted at starte. Er man til klassisk stand-up med fokus på de verbale jokes, er der ingen vej udenom "X-II".

2 x præmier
1 stk. X-II dvd a 149,95 kr.
1 stk. Bil Revyen 2014 a 149,95 kr.

Værdi i alt pr. præmie
299,90 kr.


Hvor er Hartmann-showet optaget?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...