Vind flot fotobog + Årets Biler 2014

Bogen om Jan Magnussen er den perfekte julegave til biltossen. Vi kaster også lige en årbog oven i

11. december 2013

Ingen racerkører i verden - nogensinde - har deltaget i så mange forskellige topklasser som Jan Magnussen, hvilket vidner om et medfødt naturtalent og en helt enestående evne til at kunne køre stærkt i hvad som helst på fire hjul.

Med blandt andet fire verdensmesterskaber, adskillige klassesejre på Le Mans, rekorden for flest sæsonsejre i det engelske F3-mesterskab og talrige DTC-titler er Magnussen den mest vindende danske kører gennem tiderne. Faktisk er han med godt 140 sejre på sit senior-CV den mest vindende racerkører i hele Europa netop nu!

På vejen til disse resultater har Magnussen kørt flere end 100 forskellige biler med vidt forskellig teknik og karakteristika. Igennem 18 år har forfatterne bag denne bog indsamlet fotos af alle disse biler fra hele verden og kan med Magnussens egne ord beskrive, hvad der gør forskellen på en slap DTM-slæde og et overfedt, primitivt NASCAR-monster.Jan er den foreløbig eneste dansker, der har kørt NASCAR (foto: Kaiser/Finderup)

Kæmpe arbejde at finde billeder fra hele karrieren
’MAGnificent’ beskriver også næste generation Magnussen, nemlig sønnen Kevin, der i en alder af blot 21 år bliver den næste danske Formel 1-kører. Forfattere og fotografer er Magnussen-familiens mangeårige pressechef Jan Kaiser samt Tom Kristensens mangeårige pressechef Nils Finderup.

”Det har været et hestearbejde over mange år, for mange af billederne har ligget gemt i støvede arkivskabe i Japan, England og USA. Til gengæld er resultatet efter min mening anstrengelserne værd, og heldigvis synes alle anmeldere at være enige. Jeg håber, de mange hjemlige fans vil værdsætte dette historiske materiale fra en enestående epoke i dansk sportshistorie,” siger Jan Kaiser.

Corvette C6.R og Jan Magnussen har så mange miles under hjulene, at de nærmest er groet sammen. I 2014 skal Jan køre den nye Corvette C7.R som fabrikskører for Corvette Racing (foto Kaiser/Finderup)

Det skrev pressen
“Magnificent er en farvestrålende og frem­ragende visuel rejse gennem Jan Magnus­sens utrolige racerkarriere, krydret med en passioneret og indsigtsfuld skildring af de hundredvis af forskellige racerbiler, den sejrsvante dansker har kørt. Et must!”
Thomas Wulff, kommentator, TV3

“Fantastiske fotos og underholdende anekdoter om Jan Magnussens formidable kar­riere. En smuk fotodokumentarisk bog, der kan anbefales til alle, der interesserer sig blot det mindste for motorsport.” 
Bo Christian Koch, chefredaktør, FDM

“Genial idé, slet og ret. Bogens billeder er af meget høj kvalitet - teknisk såvel som kunstnerisk.” 
Flemming Haslund, Jyllandsposten   

“De velskrevne historier understøtter fint de mange fremragende billeder om verdens måske mest alsidige racerkører. ‘Magnifi­cent’ får mine største anbefalinger.” 
Ulrik Them Poulsen, Motorsporten.dk

Præmier
1 stk. MAGnificent, 198 s. ill., af Nils Finderup, vejl. pris 349 kr.

1 stk. Årets Biler 2014, pris 179,95 kr.

Værdi i alt
528,95 kr.

 


Hvor er Jan Magnussen ansat?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...