BMW M3 Coupé

Vind et M-kørekursus

Vi sender en heldig læser på intensivt racerkursus for at lære at køre rigtig stærkt i BMW M3 Coupé!

24. december 2012

I 1977 blev BMW den første større bilproducent, som tilbød sine fans et avanceret kørekursus. I dag sender BMW flere tusinde ejere på BMW Driving Experience og MINI Driving Experience kurser på europæiske racerbaner, og Bil Magasinet har skaffet eksklusiv adgang til et af de rigtig sjove kurser for en heldig læser.

Idéen med kurset er den samme som for 30 år siden: Lær at arbejde med bilen i stedet for imod den, når det går stærkt, lær bilens grænser at kende, og lær at undgå og komme ud af kritiske situationer. BMW M GmbH stiller biler og instruktører til rådighed, og vi kan garantere for underholdningen: Du får lov til at vride armen helt om på en BMW M3 Coupé med 420 hk og opleve det vilde og aggressive skrig, når V8'eren går forbi 7.000 o/min og forvandler sig til en racermotor.

Præmien består af:

* BMW M Intensive Training-kursus for 1 person
* Obligatorisk teorikursus aften: Køredynamik, praktiske forhold på banen
* Overnatning for 1 person i enkeltværelse
* Kørekursus den efterfølgende dag i BMW M3 Coupé
* Forsikring
* Fuld forplejning under hele kurset

Værdi
1.100 euro (8.195 kr.)

Tid & sted
Tidspunkt aftales direkte med vinderen. Kurset afholdes på Bilster Berg Drive Resort GmbH & Co., Bilster Berg, 33014 Bad Driburg. Racerbanen er kuperet med 200 meters højdeforskel og har en længde på 4,2 km. Den ligger 430 km fra den dansk/tyske grænse. Vinderne står selv for transport til og fra kurset.

Betingelser
Kun personer med gyldigt kørekort til personbil kan vinde præmien. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Hvis vinderen vil lade en anden person deltage på kurset, skal dette aftales med BMW minimum en måned før kursusdatoen.

Læs mere og se priser på BMW M Driving Experience

 


Hvad yder V8-motoren i BMW M3 Coupé?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...