Vind 2 billetter til Copenhagen Historic Grand Prix

2014-udgaven af det store løb på den nye Bellahøj-bane bliver for motortosser i alle aldre

Copenhagen Historic Grand Prix er en af de største københavnerbegivenheder. CHGP er et racerløb på Bellahøj i København med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien. Det afvikles første weekend i august 2014, hvor historiske racerbiler og berømte racerkørere fejres, især vores danske ikoner, men også udenlandske stjerner.

 

CHGP er desuden en kulturhistorisk fortælling om racerbilens udvikling fra motorsportens barndom og til i dag. Udover selve racerløbet er der masser af aktivitet på inderkredsen. Firmaarrangementer, udstillinger, bilklubber, tilbehør, restauranter, boghandel samt mad- og drikkeboder- og legeplads til børnene.

 

Der var mere end 30.000 betalende gæster i 2013, der blev en uventet stor succes med massiv publikumsopbakning. Bil Magasinet er mediepartner for CHGP, og chefredaktør Mikkel Thomsager er med i speakerteamet.

Præmie
Copenhagen Historic Grand Prix og Bil Magasinet udlodder 2 stk. éndagsbilletter a 320 kr. til lørdag eller søndag - vælg selv dagen. Værdi ialt: 640 kr.


Hvor bliver Copenhagen Historic Grand Prix kørt?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...