Julekalender: Vind et gavekort til et magasin

Giv dig selv eller én du holder af en personlig gave: Vælg mellem 16 magasiner - her er noget for alle

7. december 2013
Et specialmagasin er en luksusgave. Giver du et gavekort på 12 måneder, får modtageren glæde af gaven hele året. Her kan du se hvilke magasiner, gavekortet gælder til:
 
 

Aktiv Træning

Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form og sørger for at du får det maksimale ud af din træning, hvad enten du ror, løber, cykler eller svømmer. Vi er fyldt med individuelle træningsprogrammer, så du kan finde de øvelser, der passer til dig. Vi tester alt det nyeste udstyr. Et stor testpanel af kyndige og krævende atleter sikrer dig det bedste grej til den bedste pris.

Bil Magasinet

Bil Magasinet handler om biler. Om at købe bil og om at eje bil, men først og fremmest om at have det sjovt med sin bil. Vi kommer rundt om det hele og skriver altid med en glødende entusiasme. Hver måned i Bil Magasinet får du nyheder fra den internationale bilverden, premieresektion med de nyeste bilmodeller, udførlige test af nye og gamle biler på gaden i Danmark og meget meget mere. Se mere på www.bilmagasinet.dk

BO BEDRE

BO BEDRE - Danmarks største og bedste boligblad om indretning, design og shopping til boligen! Det er i BO BEDRE, du får overblik over det nyeste design både herhjemme og i udlandet, og det er også med BO BEDRE, du kommer indenfor i de mest spændende danske og udenlandske boliger. BO BEDRE er til alle, der drømmer om at skabe et godt og inspirerende hjem. Et blad, du kan bruge til noget.

Bolig Magasinet

Vi byder på inspirerende, overraskende og imponerende boliger fra både Danmark og udlandet, selvfølgelig krydret med et væld af brugbare tips og fif til læserens eget hjem. Det er vigtigt for os at gøre leg med boligen overkommelig, så vi mikser glædeligt dyrt design med lækre budgetkøb. Du får masser af flotte shoppingsider med det nyeste inden for boligtilbehør.

Costume

Costume er Danmarks største modemagasin, fordi Costume hver måned med engagement og indsigt giver læsere det mest omfangsrige, engagerende, og inspirerende modestof. I hver udgave af Costume får du smukke og inspirerende modeserier, masser af brugbare shoppeguides, de bedste budgetfund og tips til, hvordan du selv opdaterer din garderobe og skaber stilen fra catwalken. Se mere på www.costume.dk.

DIGITAL FOTO

Velkommen til DIGITAL FOTO, det eneste magasin, der dækker digitalfotografering fra A-Z. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, får du masser af inspiration, vejledning og tips og tricks til at få perfekte digitale billeder.

Gør Det Selv

Gør det selv-folket har det sjovere end andre mennesker. De får masser af arbejdsglæde, og de sparer en masse håndværkerudgifter. Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan - trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang - vi er med dig hele vejen.

I FORM

Styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture ... Uanset hvordan du træner, finder du masser af inspiration i det I FORM - vi fortæller om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, gladere og sundere. Men I FORM er ikke bare motion. Du får også at vide, hvordan maden påvirker din krop og dit humør, og hvordan du kan øge dit velbefindende ved at spise
rigtigt.

Illustreret Videnskab

Illustreret Videnskab tager dig med ind i en fascinerende verden af opdagelser og ny viden. Du har meget at glæde dig til, hvis du vil være med i første række, når videnskaben sprænger grænser. Videnskabelige opdagelser, udforskningen af himmelrummet, naturens balance, fortidens gåder, de store dybder, tekniske gennembrud og alle de fantastiske ting, mennesker er i stand til. Det er der alt sammen i Illustreret Videnskab.

Illustreret Videnskab HISTORIE

Illustreret Videnskab Historie er et oplevelsesblad, der henvender sig til det læselystne, historieinteresserede publikum. Magasinet byder på en nytænkende måde at formidle historie på. Med respekt for kilderne og i tæt samarbejde med fagfolk vender magasinet kendte scenarier på hovedet og finder anderledes indfaldsvinkler til historiske emner.

Komputer for alle

Komputer For Alle formidler tekniske budskaber i letforståelige indpakninger som edutainment for hele familien! Du får bl.a. nyheder om hardware, software, tilbehør og Internet. Grundige tests og anmeldelser, tips og vejledning, komputerskoler og ikke mindst en K-CD, så du selv kan prøve de seneste programmer og spil.

Liv

Liv er 40+ kvindernes magasin. Vi tør godt vise den seneste mode på kvinder, der har passeret de 20 år. Vi tør godt tale om rynker, grå hår og den kommende overgangsalder. Og vi tør godt tage emner og tabuer op, der går ind og kradser. Her er ingen hurtige mirakelkure eller artikler, der kun ridser lidt i overfladen, men i stedet solid og inspirerende viden. Vi møder dig, hvor du er, og accepterer dig for den, du er.

Magasinet M!

M! er alle mænd og drengerøves favoritmagasin. M! skriver sjove, brugbare artikler om sex, mode, underholdende portrætter, de fedeste biler, nyeste gadgets og anmelder af musik, film, spil og websites - alt sammen pakket ind i masser af smukke babes. Der er desuden faste temaer og events, bl.a. Forsidejagten, hvor læserne årligt kårer den babe der skal på forsiden. Se mere på www.mmm.dk.

National Geographic Danmark

National Geographic er berømt for sine enestående, dybe og meget troværdige artikler om videnskab, geografi, natur og befolkningskultur samt de fantastiske fotos, der udgør en væsentlig del af magasinet. Verdens bedste fotografer og skribenter er konstant i gang. Hos os får du hver eneste måned over 100 spændende sider om natur, videnskab, mennesker, dyr, opdagelsesrejser, geografi og historie.

Penge & Privatøkonomi

Penge & Privatøkonomi er din uafhængige rådgiver på hele det privatøkonomiske område. I hvert magasin stiller vi skarpt på aktuelle udfordringer inden for boligøkonomi, investeringer, skat og pension og giver konkrete løsninger og besparelser. Men også på indtægtssiden giver vi helt konkret råd til, hvordan du kan udvikle din karriere og sende endnu flere kroner ind på lønkontoen.

Woman

Woman er Danmarks største magasin til unge kvinder - fordi Woman er læserens bedste veninde. Woman skriver nemlig om de emner, som du taler med din veninde om: mænd, sex, kærlighed, karriere, mode, skønhed og sundhed. Se mere på www.woman.dk.

Præmie
2 x gavekort med en værdi af op til 800 kr. pr. stk. Gælder for 12 numre af et valgfrit magasin. Værdi ialt: Op til 1.600 kr.


Hvem udgiver Bil Magasinet?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...