Fronten af Rød Lamborghini Aventador

Julekalender: Vind en highspeed-tur i Aventador

Fra 0-100 km/t på 2,9 sek.! Vi udlodder en gratis tur i den gale Lamborghini til Sportscar Event 2014

22. december 2013
Aventador LP700-4 er Lamborghinis topmodel. Dens flade og brede design er skabt til ekstremt høj fart. Bilens kulfiberskal er støbt i ét stykke, hvilket man ellers kun ser ved Formel 1-racere. Det samme gælder gearskiftet, der kun er 10 millisekunder langsommere end en Formel 1-racer. Aventador accelererer fra 0 til 100 km/t på 2,9 sekunder - det svarer næsten til frit fald, og topfarten er 350 km/t. Lamborghini Aventador er med andre ord den største trussel mod en rolig mave siden rutsjebaner med loop! 
 
 
Til Sportscar Event giver danske ejere af sportsvogne og superbiler ture til betalende passagerer på racerbaner i Jylland og på Sjælland. Alt overskud går til Børnecancerfonden, og Sportscar Event er for hele familien: Her er masser at se på, du nyder de lynhurtige biler i deres rette omgivelser (med fuld gas!) og ture fås fra bare 200 kr.
 
 
 
Sportscar Event og Bil Magasinet udlodder en tur i Lamborghini Aventador til en værdi af 1.600 kr. Gavekortet kan indløses til Jyllandsringen eller Sjællandsringen, og omfatter entré arrangementet.
 
 
FDM Jyllandsringen
31. maj kl. 9-16

Entré: 50 kr, børn under 12 år kommer gratis ind.

FDM Jyllandsringen er hele Danmarks racerbane, som også afviklede det første Sportscar Event i 2002. Banens længde 1,5 km og ligger i Resenbro ved Silkeborg.

 
FDM Sjællandsringen
8. juni kl. 9-16

Entré: 50 kr., børn under 12 år kommer gratis ind.

FDM Sjællandsringen er den østlige pendant til Jyllandsringen. Banen er 1,1 km lang og ligger lidt syd for Roskilde.

Køb et gavekort til en highspeed-tur i en sportsvogn til Sportscar Event
 

Hvor mange cylindre har Lamborghini Aventador?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...