Nu kan du vinde en Biomega-elcykel i Bil Magasinets nye konkurrence

Bil Magasinet og Biomega udlodder en lækker kulfiber-elcykel til en værdi af 27.499 kr. til en af vores heldige læsere. Deltag i konkurrencen her.

10. juni 2020 af Bil Magasinet

Opdatering 27. oktober 2020

Konkurrencen er udløbet og vinderen af denne konkurrence er fundet. 

Det blev Morten Rousing fra Vestbjerg. Se ham få beskeden pr. telefon herunder

Er du klar til en ny konkurrence?

Bil Magasinet er klar med endnu en konkurrence, hvor vi udlodder vilde præmier til Danmarks bedste læsere. Sidste gang afholdte vi en Porsche-quiz og konkurrence, hvor du kunne finde en fed højttaler lavet af udstødningen fra en Porsche 911 GT3. Vinderen blev Niels Andersen fra Middelfart, hvilket du kan læse mere om i artiklen hér! Du kan også læse om vores BMW-konkurrence, hvor Alexander fra Silkeborg vandt.

Nu får du så igen chancen for at vinde en præmie! Denne gang handler vores quiz om elbiler, og præmien er en lækker elcykel fra det danske brand Biomega. Elcyklen har en værdi af 27.499 kr.

For at deltage i konkurrence skal du starte quizzen nedenfor, hvor vilkår også er beskrevet. Husk at du skal afgive samtykke til at blive kontaktet af Benjamin Media for at kunne deltage.

Quizzen er en elbilsquiz, men frygt ej, der er spørgsmål i alle sværhedsgrader, og du behøver ikke nødvendigvis svare alle rigtigt, for at være med i lodtrækningen om elcyklen fra Biomega. 

Elcyklen er i kulfiber og kan køre 85 km

"Your next car is a bike", som kan oversættes til "Din næste biler er en cykel" er Biomegas aktuelle slogan, og det kan blive tilfældet for dig, hvis du deltager i Bil Magasinet og Biomegas konkurrence om denne model Oko.

Biomega Oko er designet af det danske designhus KiBeSi. Cyklen har et ikonisk, stilfuld design skabt omkring en let kulfiberramme med integreret batteri samt for- og bagskærme. Det er en af de letteste e-cykler i verden, og den har en estimeret rækkevidde på op til 85 km.

Biomega Oko har ikke en kæde men remtræk, som ikke kræver smøring, så faktisk er det kun skivebremserne, der skal vedligeholdes og batteriet, der med jævne mellemrum skal oplades. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...