Få en drone med Bil Magasinet

Her er årets sjoveste tilbud. Nu kan du nemlig få en drone og tre numre af Bil Magasinet for kun 149 kr. (+ 49 kr. i porto). Læs mere her

12. april 2015 af Christian Thestrup


Nu kan du både blive blæst væk med Bil Magasinets nyheder, reportager og baggrundshistorier - og få din helt egen mini-drone samtidig. Lige nu har vi nemlig et fantastisk tilbud, hvor du både får en fjernstyret drone og et abonnement på Danmarks bedste magasin om biler, Bil Magasinet.

Dronen er 14 centimeter i diameter og har en indbygget gyro, som hjælpe med at holde stabiliteten i luften. Rækkevidden er på hele 100 meter, og det kan du måske godt få brug for, for der er fart på den lille fyr, når man fyrer op på gassen, så den lyder som en gal hvepsesværm. Man lærer dog hurtigt at styre den, og inden længe kan du snurre, rulle og slå koldbøtter med den. 

Få en drone og 3 numre af Bil Magasinet for kun 149 kr. + 49 kr. i porto

Dronen kan flyve både inden- og udenfor, så længe der ikke er for meget vind. Og hvis du vil flyve i mørke, er den udstyret med seks blå dioder, der lyser skarpt, så du hele tiden kan holde øje med den.Fjernstyringen har to 'gashåndtag'. Den venstre bruger du til at flyve op og ned samt dreje dronen fra side til side, og med den højre kan du flyve frem og tilbage samt til højre og venstre. Derudover har fjernstyringen otte trim-knapper, så du kan finjustere din flyvning 100 procent. 

Få en drone og 3 numre af Bil Magasinet for kun 149 kr. + 49 kr. i porto

Fjernstyringen kører på fire AAA-batterier, mens dronen har et genopladeligt batteri, som du lader op via den medfølgende USB-ledning.

Derudover får du:
* 8 ekstra propeller
* 4 ekstra landings-fødder
* Mini-værktøj
* Udførlig brugsanvisning

Få en drone og 3 numre af Bil Magasinet for kun 149 kr. + 49 kr. i porto

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...