Egeskov veteranbilsmuseum genåbner i weekenden

Egeskov veteranbilsmuseum har 50 års jubilæum. Det fejres med et stort motorcykeltræf og genåbning af museet i denne weekend

27. april 2017 af Mathias Brandt

De sidste 50 år har millioner af gæster besøgt veteranbilsmuseet på Egeskov, som i tidens løb er blevet udvidet betragteligt. I år kan folk glæde sig til at opleve et forandret museum.

Museumsbygningen har vinteren over gennemgået en omfattende renovering. Det hele er gjort med ønsket om, at bringe museet tilbage til det oprindelige udtryk, det havde ved åbningen for 50 år siden. 

Samlingen har med tiden udviklet sig til en af Nordeuropas mest besøgte samlinger af veterankøretøjer med biler, fly, motorcykler, knallerter, cykler og mange andre typer køretøjer. Side om side står det ene smukt bevarede køretøj efter den anden. Ca. 115 styk fra slutningen af 1800-tallet og frem til begyndelsen af 1980’erne kan opleves.

Tag din motorcykel med og få gratis adgang på dagen.

Egeskov åbner lørdag den 29. april og for fjerde gang inviteres der til motorcykeltræf. Alle, der ankommer på en motorcykel, har fri adgang til haven og veteranmuseet. Træffet plejer at være et tilløbsstykke, som tiltrækker motorcykler fra hele landet. Sidste år besøgte ca. 6.000 motorcykler Egeskov.  

Måske er du interesseret i...