renault f1

Vil du se Formel 1 – og møde Kevin Magnussen?

Kan du tænke dig at opleve et Formel 1-løb – og møde Kevin Magnussen samtidig? Se her, hvordan drømmen kan blive til virkelighed

2. april 2016 af Bil Magasinet

Kevin Magnussen sidder som bekendt bag rattet i én af Formel 1-teamet Renaults racere i denne sæson. Det er vi på Bil Magasinet ret ekstatiske over. Men endnu mere over, at vi i vores Formel 1-rejser, som vi udbyder sammen med Rapido Travel, har fået muligheden for at smide en meet & greet med Kevin med i oplevelsen. 

I Bil Magasinets unikke Formel 1 pakker får du nemlig gode tribunepladser, alle transfers til/fra lufthavnen og til/fra banen, centralt beliggende hotel, danske rejseledere - og en helt ekstraordinær meet & greet med Kevin Magnussen. 

Tag f.eks med til motorsporten og Ferraris hjemmebane, Italiens Grand Prix Monza i september. Her har vi tribunepladser på populære “Parabolica 23 interna” og besøger også Ferrari fabrikken, Ferrari museet og får muligheden for at leje en Ferrari og køre selv. Eller tag et smut til Silverstone i London, der er et af de historiske grand prix'er i Formel 1. En hurtig og krævende bane og et perfekt udsyn for tilskuerne.

BESTIL DIN F1 REJSE NU. LÆS MERE OM TILBUDET HER.

BIL MAGASINETS BILLETTER INKLUDERER

  • Formel 1-billet til hele weekenden
  • Tribunepladser
  • Meet & greet med Kevin
  • Fly
  • Hotel
  • Transfer


BESTIL DIN F1 REJSE NU. LÆS MERE OM TILBUDET HER.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...