© Samsung

Tre ting, du skal gå efter, når du køber nyt fjernsyn

Når du skal vælge nyt fjernsyn, er der mange faktorer, der spiller ind. Men hvilke bør du vægte højest? Vi guider her

17. oktober 2019 af Benjamin Native Studio for Power

Det kan være mindst lige så svært at finde et passende fjernsyn til stuen, som med ethvert andet stort møbel. Det skal holde længe, kvaliteten skal være høj og designet skal helst også være godt.

Derfor kan der være nogle ting at tage højde for, inden du køber dit nye fjernsyn, som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige fjernsyn, der matcher både dine behov og dit hjem.

Design

Eftersom fjernsynet har en prominent og fremtrædende plads i de flestes hjem, bør det også se godt ud, hvis ikke du skal føle, at det står i vejen eller overskygger resten af din indretning. Overvej derfor, om du vil gå efter et tidløst og klassisk TV, der blender ind i din indretning, eller om du hellere vil gå efter et statement-fjernsyn, der fremstår som et stykke design i sig selv.

Det nye QLED 2019 fra Samsung er udført i et minimalistisk og elegant design, hvor den tynde ramme og simple fod smelter sammen til et ensartet udseende. Det betyder, at fjernsyn vil passe godt ind i det moderne hjem - også i mange år frem.

© Samsung

Teknologi

Selvom designet vægter højt, er det dog teknologien, der bør vægtes højest - det er trods alt derfor, du køber et fjernsyn: for at kunne opleve godt indhold i høj kvalitet. Derfor bør du holde øje med dit potentielle fjernsyns skærmopløsning og processor, der kan højne din oplevelse. 

For eksempel har Samsung QLED 16 gange højere opløsning end Full HD, hvilket er godt 33 millioner pixels. Det betyder, at billedskarpheden vil give både liv og dybde til det, du ser. Samtidig bruger fjernsynet Samsungs Quantum Dot-teknik for at gengive farver med nøjagtig farve-volumen. 

Features

Dit fjernsyn skal selvfølgelig også kunne give dig, det du har brug for af features. Vil du udover film og tv også kunne høre musik på fjernsynet, og vil du kunne stemmestyre det? Skal dine favorit-tjenester være integreret, og vil du også have mulighed for at tilslutte dine spillekonsoller, uden at det går ud over spil-kvaliteten? Det er blandt andre ting, du skal overveje.

Med Ambient Mode på Samsung QLED får du mulighed for at erstatte den sorte standby-skærm med smukke billeder, der matcher din indretning. I kombination med fjernsynets ultra tynde ramme, vil denne feature nærmest få fjernsynet til at blive usynligt, når ikke du bruger det. 

Sidst, men ikke mindst, er det ifølge Powers Sebastian Lillelund altid godt at gøre sig nogle overvejelser hjemmefra, inden man køber et nyt fjernsyn: “Det er vigtigt at tænke over, hvem der skal bruge det, hvad det skal bruges til og hvor det skal stå.”

© Samsung

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...