Pas på bilen: Hold øje med din bil fra din smartphone

Gør livet ekstra svært for tyveknægten. Med et IP-kamera kan du holde øje med din bil eller dit hjem døgnet rundt fra din mobiltelefon

15. juli 2016 af Bil Magasinet

Det er ikke alle, der kan finde ud af at holde sig fra andres ejendom. Sidste år blev der registreret over 6.800 biltyverier i Danmark, og det er en statistik, ingen af os har lyst til at være en del af.

Lige nu kan du derfor få endnu et våben i kampen mod langfingrede typer. Et smart IP-kamera som gør, at du hele tiden kan holde øje med din garage eller dit hus – direkte fra din smartphone.

Fare på færde

Du kan placere kameraet, hvor du har lyst, og når du har koblet det trådløst til din computer og din telefon, er du klar til at påbegynde overvågningen. Herefter styrer du alle funktioner fra den tilhørende app på mobilen.

Kameraet er stilrent og funktionelt med kun ganske få knapper. Det fungerer sådan, at du kan sætte det til at give dig en advarsel på telefonen, når noget bevæger sig foran linsen.

Du kan endda også indstille det til at sende dig et billede via e-mail, når sensorerne registrerer bevægelse.

Tekniske specifikationer

Kameraet virker med både iPhone og Android-telefoner og tablets. Har du en iPhone, iPad eller iPod Touch, skal den have iOS version 7.0 eller nyere. Har du en Android-telefon eller tablet, skal den have Android, version 2.2 eller nyere.

Du skal desuden have en PC med Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 eller 10 med adgang til internettet. Kameraet understøtter hukommelseskort af typen MicroSD (medfølger ikke).

Læs mere her og få kameraet sammen med Bil Magasinet til en MEGET nedsat pris.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...