Mangler du inspiration til ønskesedlen? Her er de perfekte gaver til dig

Hvorfor nøjes med at få en enkelt gave, når du kan få gaver igen og igen? Vi har fundet den helt perfekte idé, som du kan skrive på ønskesedlen.

1. december 2016 af Bil Magasinet

Det er blevet december måned, og hvis ikke din bedre halvdel allerede har krævet den obligatoriske liste med julegaveønsker, så kan du roligt begynde at forberede dig, for det skal nok komme.

Men hvad skal du ønske dig? Næppe det samme som sidste år, men kan du overhovedet huske, hvad du fik i julegave sidste år?

Hvis du ikke kan - så er du ikke alene. Sådan er der nemlig rigtig mange, der har det. Og det er synd for både modtageren og giveren af gaven.

Gaven som bliver husket

Heldigvis kan du sørge for, at du får lettere ved at huske gaverne. Du kan nemlig ønske dig en gave, som du ikke kun får én gang, men flere gange.

Og hvordan gør du så det? Det gør du ganske enkelt ved at skrive Magasingave.dk på ønskesedlen. Her kan din bedre halvdel bestille et magasinabonnement på blandt andet Bil Magasinet.

På den måde får du gaven direkte i din postkasse igen og igen måned efter måned.

Udforsk magasin-udvalget herunder og find de perfekte ønsker til ønskesedlen – eller køb en gave til din partner, som helt sikkert bliver husket.

Gå på opdagelse her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...