Lækker jakke: Slip for kulden, mens du skraber is af forruden

Vinteren står for døren, og kulden følger med. Bil Magasinet klæder dig på til vintersæsonen med masser af læsestof og et værn mod elementerne.

10. november 2016 af Bil Magasinet

Vi kan ikke benægte det længere. Vinteren har meldt sin ankomst.

Med udsigten til sne har flere af os allerede skiftet til vinterdæk og fået gennemført det seneste eftersyn, så vognen er klar til en sæson med kulde, sjap og salt.

Men det er selvfølgelig ikke kun bilen, der skal være klar til vinter. Når vi modstræbende træder ud af den opvarmede kabine, (hurra for sædevarme!) skal det også være til at holde ud at være udenfor uden at fryse halvt ihjel – og det vil vi gerne hjælpe med.

Hold varmen med Bil Magasinet

For at gøre det lidt nemmere for dig at klare dig igennem vintermånederne, kan du derfor lige nu få en lækker soft shell-jakke, når du bestiller Bil Magasinet.

Vi er ret vilde med jakken, som er imprægneret med nano-partikler, hvilket gør den både vand- og smudsafvisende. Den er desuden foret med microfleece indvendig, som giver varme og ekstra komfort.

Du får altså alt det gode indhold med de seneste bilnyheder, brugbare guides og anmeldelser i magasinet plus en god og anvendelig jakke.

Jakken har i sig selv en værdi af 499 kr. men lige nu kan du få den med to numre af Bil Magasinet for kun 89 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 138 kr.

Læs mere om jakken og det gode tilbud HER.

Fås i str. M, L, XL og XXL

Hvis du allerede er abonnent, kan du benytte dig af vores tilbud i medlemsbutikken, som du finder her: MoreShop

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...