Julegaver ryger i glemmebogen – sådan bliver din gave husket

Mange af os kan ikke huske, hvad vi fik i julegave sidste år, eller hvem vi fik dem af. Vi kan nu med stolthed præsentere gaven, som helt sikkert vil blive husket!

24. november 2016 af Bil Magasinet

Kan du huske, hvad du fik i julegave sidste år?

Hvis det kniber med hukommelsen, er du ikke alene. Sådan er der nemlig rigtig mange, der har det. Og det er synd for både modtageren og giveren af gaven.

Gaven som bliver husket

Heldigvis kan du sørge for, at den gave du giver i år, ikke bare lige sådan bliver glemt. Du kan nemlig give en gave, som modtageren får ikke bare en gang, men flere gange.

Og hvordan gør du så det? Det gør du ganske enkelt med Magasingave.dk. Her kan du bestille et magasinabonnement til en du holder af.

På den måde får modtageren gaven direkte i sin postkasse igen og igen måned efter måned og glemmer helt sikkert ikke lige præcis DIN gave.

Nemt, praktisk og personligt

På Magasingave.dk kan du helt selv vælge, hvilket magasin du mener, modtageren vil synes om. Her er masser af titler med fokus på alt lige fra videnskab og verdenshistorie til boligindretning, træning og mode.

Du vælger selv, hvilket magasin du vil give, hvor længe abonnementet skal vare, og du kan selvfølgelig også tilføje en personlig hilsen til modtageren.

Du kan vælge at få gavekortet tilsendt via e-mail, så du kan printe det ud – eller du kan få det sendt direkte til modtageren via sms eller e-mail.

Så giv en gave som bliver husket. Måned efter måned efter måned.

Læs mere om magasingave.dk HER

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...