Kig i det nye magasin her

Så er april-udgaven af Penge & Privatøkonomi på gaden. Få et smugkig her og se, hvad du kan glæde dig til.

19. marts 2015 af Christian Thestrup


 

Nyheder
I vores nyhedssektion ser vi blandt andet på, hvordan du kan gøre et kup ved at købe din bil i Tyskland. Vi zoomer også ind på syv fejl, danske aktiehandlere ofte begår i starten af deres karriere, og så kan du glæde dig til månedens investeringsråd. Og meget, meget mere. Smid en voldgrav om dine aktier
Kender du begrebet wide moat? Hvis ikke, så får du en grundig introduktion til begrebet, som graver en beskyttende voldgrav om dine aktier.
Udbyg din økonomiske udsigt
Byg en altan og gør din bolig mere værd. Sådan lyder generelle kopnklusion for de fleste lejligheder - specielt i København. I det nye nummer af Penge & Privatøkonomi kan du møde Gitte Rigmor Mengel, der har fået flere kvadratmeter og gjort en god investering med sin altan.Gør pensionen til en fest
Sådan sætter du dig mål for alderdommen, gør din opsparing aktiv og sammenligner dig med andre.Flyt, lej eller køb
Kom inden for hos 3 læsere, der hver står med deres flyttedilemma. En skal købe eller leje, en skal købe andel eller ejerbolig, mens den sidste skal bygge til eller flytte - få ekspertens dom.
Luk solen ind i din portefølje
Verdens varme- og elforbrug stiger konstant, og solenergi kan blive en del af fremtidens foretrukne energikilder. Det kan din portefølje nyde gavn af, hvis du tænker langsigtet.


Fra barejer til direktør
Mød Saxo Bank-ejeren Lars Seier Christensen, der fortæller, hvilke tre oplevelser fra hans karriere, der har givet ham en personlig formue på 2,8 milliarder kroner.5 sikre hits mod rentestigninger
Forbered din portefølje på kommende rentestigninger i USA. Her er fem bud til din portefølje.
Skru op for selvrisikoen...
...og ned for dine udgifter til forsikringerne. Se, hvor meget du kan spare på manøvren, og hvor du optimalt bør ligge.Knæk årsregnskabet som en analytiker
Se, hvordan de professionelle analytikere forbereder sig på årets vigtigste dag for det enkelte selskab, og aflur dem de vigtigste tricks.


 
Kære abonnent - og kommende abonnenter
På Penge & Privatøkonomi holder vi meget af vores faste abonnenter. Derfor arbejder vi hele tiden på at finde spændende og gode tilbud til dem. Lige nu kan du som abonnent for eksempel få et gratis stegetermometer, du vil blive glad for i den kommende grill-sæson. Læs mere og bestil din gave på www.penge.dk/kunforabonnenter.

Udover dette tilbud opdaterer vi ofte vores shop med nye tilbud - som du kan finde her - kun til faste abonnenter, så hold øje med siden. Hvis du ikke allerede er abonnent, har vi med garanti et godt velkomsttilbud, der passer til dig. Klik her og læs mere.
 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...