Bestil i dag - og få styr på julegaverne til kvinderne i dit liv

Nu er det snart jul, men har du købt julegaven til din kæreste, din søster eller din mor endnu? Nej, det tænkte vi nok, så derfor hjælper vi lige lidt på vej.

16. december 2016 af Bil Magasinet

Er du en af dem, som hvert år køber julegaven til din mor, din kæreste eller din lillesøster den 23. december, fordi du simpelthen ikke ved, hvad du skal købe? Og kan de alligevel aldrig huske, hvad du så køber? Så er det her den perfekte løsning til dig.

Et magasinabonnement til kvinderne i dit liv en gave, der med garanti vil blive husket, når den kommer igen og igen. Se her, hvilke magasiner du kan vælge imellem.

Bo Bedre

Danmarks boligmagasin nr. 1 har manifesteret sin førende position og er i oplag og læsertal i en liga for sig. De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer høj kvalitet og troværdighed.

BO BEDRE sætter med sit udvalg af nyheder, shopping og boligreportager dagsordenen i interiørverdenen, og magasinets eksklusive udtryk giver læserne inspiration til at overføre stilen derhjemme. Skandinavisk livsstil, når det er bedst!

Køb magasinabonnementet, her

Bolig Magasinet

Med Bolig Magasinet i hånden kan kvinderne ikke undgå at blive ramt af indretningsfeber. Magasinet guider til små (og store) forandringer i hjemmet og giver masser af tips til, hvordan man kan få en personlig stil.

Køb magasinabonnementet, her

Costume

Costume er Danmarks største og bedste modemagasin. I Costume finder man altid
de sidste nye tendenser og masser af mode inspireret fra både catwalken og stilfulde kvinder fra hele verden.

Costume lægger stor vægt på, at der bliver præsenteret mode i hver en prisklasse og kombinerer dyr og billig mode på en inspirerende måde.

I Costume finder man også interviews med aktuelle designere, skuespillere, sangere og andre spændende mennesker med tilknytning til mode og kultur.

Køb magasinabonnementet, her

iForm

I FORM er magasinet for kvinden, som ønsker at blive den sundeste, stærkeste og gladeste udgave af sig selv - med træning, kost og motivation som de vigtigste redskaber.

I hvert nummer præsenterer I FORM de nyeste, bedste og letteste metoder til at opnå resultater på den lystbetonede måde: Lækre madopskrifter, succesrige træningsprogrammer, effektive øvelser, shoppingguides, tests og tips.

Desuden rummer magasinet masser af inspiration til, hvordan man udfordrer sig selv med store og små mål og når dem - selv i en travl hverdag.

Køb magasinabonnementet, her

Liv

Magasinet Liv er nyere tids største magasinsucces. Magasinet Liv er skabt til den store gruppe af 40+ kvinder, der ønsker høj kvalitet, brugbar inspiration og relevante artikler.

Magasinet Liv tager afsæt i livet, som det er, når du har passeret de 40 - både hvad angår hverdagens udfordringer og muligheder, men også når det handler om mode og skønhed. Det er et magasin i øjenhøjde med læserne.

Magasinet Liv er magasinet, der underholder, opdaterer og inspirerer voksne kvinder på en ærlig og personlig måde - og vi bryder gerne et tabu eller to.

Køb magasinabonnementet, her

Woman

Woman er magasinet, som læserne både kan grine og græde med. Den tankegang går igen, uanset om de guider i hudpleje, kost og nye tendenser - eller går i dybden med kærestesorg, karriere eller kræft. Derfor har de også nogle af Danmarks mest dedikerede læsere!

Køb magasinabonnementet, her

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...