© iStock

7 gode idéer til den perfekte mandelgave

Efter julemaden følger risalamanden, og med den kommer mandelgaven, men hvad skal man finde på? Få 7 gode bud lige her.

9. december 2016 af Redaktionen

Den perfekte mandelgave

Der skal købes rigeligt med gaver til jul, men én gave skiller sig lidt ud fra de andre: Mandelgaven. Der er kamp om den, og det skal være en gave, som alle bliver glade for, og det kan være svært at finde noget, der gør alle tilfredse.

Her er 7 gode bud, der forhåbentligt kan gøre jagten lidt nemmere for dig - så er det bare om at vælge én, der passer til lige netop din familie. 

© iStock

En god oplevelse

En oplevelsesgave kan bruges af alle, og det er sjovt med en gave, man kan glæde sig til. Du kan f.eks. give en tur i biografen, en lækker brunch eller et gavekort, så vinderen helt selv kan bestemme, hvad pengene skal gå til.

Oplevelsesgaver kan f.eks. købes hos Bellevue Box lige her. 

En gave, der varer længe

Et abonnement til et magasin er en mandelgave, der med garanti bliver husket - den lander nemlig i postkassen hver måned og skaber glæde hos modtageren.
Du kan vælge et gavekort til et valgfrit magasin her. 

Er din familie bilinteresseret, kan du vælge at give et abonnement på Bilmagasinet, hvor du kan læse de bedste tests af nye og brugte biler.
Du kan købe et gavekort til Bilmagasinet lige her. 

Lækre godter

Chokolade er en sikker vinder, og Summerbird har lavet en lækker samling med juleprodukter, der passer perfekt ind i ånden - faktisk så perfekt, at der er en pose med mandler med smag af risalamande.

Om det er en succes, vides ikke, men Summerbird plejer at være skarpe til smagskombinationer, og om ikke andet er den i hvert fald spændende at smage på - og ellers er der masser af andet chokolade at gå ombord i.

Du kan købe Summerbirds Christmas Giftbag lige her.

Et sjovt spil

Et brætspil af en art kan også være en idé til en mandelgave; I kan spille det senere på aftenen, hvis I har lyst, og så kan vinderen snuppe det med hjem bagefter.

Det kunne f.eks. være Hint fra BezzerWizzer, hvor man, som navnet indikerer, skal gætte ting ud fra hints såsom at mime, nynne, tegne eller lignende. Det er sjovt, og alle kan være med, selv om de måske ikke lige kan ramme tonerne eller ejer de store artistiske evner.

Hint kan købes hos Bog & Idé lige her.

Årets biler 2016

Bil Magasinets årbog er skrevet med entusiastbriller og vægt på underholdende biler. Bladet indeholder 212 sider fyldt med b.la. konceptbiler, superbiler, firmabiler, GTI biler og meget mere. 

Årets Biler 2016, 212 s. ill., af Carsten Nymann, kan købes lige her. 

Puslespil

Søger du en mandelgave, der kan holde familien beskæftiget i juledagene? City Puzzle bliver med sine 500 brikker til et kort over København.

Puslespillet kan købes lige her

Giv et øl-abonnement 

Med et abonnement på Boxbeers får mandelgavevinderen leveret mikrobryg til døren hver måned. Der bliver leveret forskellige øl som IPA´er, Stouts, Saison, Sour, Barley Wines etc. Med et ølabonnement på 299 kr. forkæles modtageren med 6-8 øl hver måned. 

Bestil et øl-abonnement lige her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...