© Søren Juul

4 af de sjoveste elbiler - vi finder den bedste!

Elbiler kan også være sjove! Vi tager 4 elbiler med på Sturup Raceway. Fælles for dem er, at de har i omegnen af 500 hk, og de koster ca. 500-600.000. Tesla Model 3 tvinger Mathias til at æde sine ord, mens BMW i4 skuffer på banen.

13. april 2022 af Redaktionen

Sjove mellemklassebiler på el

Der findes - selvfølgelig - sporty og sjove biler, der kører på el. Men de er ofte meget dyre. Heldigvis er der sjove udgaver af de mere tilgængelige mellemklassebiler på vej, og vi har taget fire af dem under kærlig behandling for at finde ud af, hvilken der klarer sig bedst - både på og væk fra racerbanen.

De fire biler er:

Du kan se testen i videoen her:

Vil du vide, hvem der vinder - og læse meget, meget mere om de fire biler? Så skynd dig at tegne abonnement på Bil Magasinet. På den måde får du alt det bedste indhold om bilen plus svaret på denne stortest.

Du kan få svar på testen lige NU i Wype-app'en, hvis du tegner et prøveabonnement på Bil Magasinet. Og så får du de næste tre numre af Danmarks bedste bilmagasin lige i din postkasse!

Tilbuddet indeholder:

  • Digital adgang til de seneste 12 numre af Bil Magasinet digitalt via Wype - inklusiv nummeret med testen af de fire sjove elbiler.
  • De næste 3 numre af Bil Magasinet i din postkasse.

Lyder det som noget for dig?

Bestil tilbuddet nu for kun 99 kr.!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...