MY Garage vejle lotusforhandler lotus eksklusiv
© MY Garage

Lotus er tilbage i Danmark: Skal forhandles fra stort bilhus i Vejle

Det danske center for eksklusive biler, My Garage, skal forhandle Lotus Cars som de eneste i Danmark

2. december 2020 af Frederik Hauschildt

Byd velkommen til Lotus

Efter nogle års fravær lander Lotus igen officielt i Danmark hos den kendte bilforhandler, My Garage. Bilhuset er primært kendt som forhandler af luksuriøse, eksotiske og eksklusive biler og passer derfor perfekt som forhandler af Lotus-biler i Danmark.

Lotus vælger at lave officiel re-entré i Danmark lige nu, fordi deres line-up snart kunne blive mere relevant for danskerne. Lotus har nemlig mere end bare deres hyper-elbil Evija på vej.

MY Garage vejle lotusforhandler lotus eksklusiv

CEO af MY Garage, Lars Bjørnbak står foran to Lotus

© MY Garage

Kommer Lotus-ejere til gode

My Garage kommer ikke bare til at forhandle Lotus. De kommer også til at agere værksted, så officiel servicering og reparation af Lotus også fremover vil foregå hos forhandleren i Vejle. Det kommer nuværende Lotus-ejere til gode, eftersom værkstedet også vil servicere ældre Lotus-biler.

Planen er at bruge uddannede og godkendte Lotus-teknikere til at udføre al form for service og reparation på Lotus-biler i Danmark fremover.

For nogle år siden har du også kunnet få autoriseret Lotus-service i Danmark. Dengang foregik det hos MLA på Jagtvej i København, der i dag specialiserer sig i Porsche. 

Hvornår kan vi forvente Lotus i Danmark igen?

Du kan allerede fra nu af bestille Lotus fra den danske forhandler, men leveringer og serveringer vil først være aktive fra forhandleren i andet kvartal af 2021.

Vi venter spændt på yderligere nyheder om Lotus' nye line-up af elbiler, og så snart mere vides, opdateres du! Indtil da, kan du læse op på lidt af mærkets rige historie, ved at læse om vores tur i en Lotus Esprit V8!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...