2020 Land Rover Defender
2020 Land Rover Defender

James Bond skal køre Defender

Daniel Craig spiller atter agent 007 i “No Time To Die”, hvor han kører den nye Land Rover Defender

18. november 2019 af Steen Bachmann


"No Time To Die” bliver den første film, hvor man kan opleve den nye Defender. Den er blandt andet med i en biljagt, skriver Land Rover Danmark i en pressemeddelelse.

"Vi havde brug for en ustoppelig bil til at hjælpe os med at forcere stejle nedkørsler og krydsning af vilde floder. Så vi valgte naturligvis den nye Defender. Og jeg er mere end blot imponeret. Defender er ikke alene tilbage efter flere år – den er også meget meget bedre,” siger Lee Morrison, James Bond Stunt Coordinator.

Første serieproducerede Defender

Land Rovers designteam arbejdede tæt sammen med Chris Corbould – Special effects og Action Vehicles rådgiver – for at specificere den Defender, der optræder i filmen.

Den er baseret på Defender X versionen i Santorini Black med sorte 20 tommer fælge og professionelle offroad-dæk. Bilerne til James Bond filmen var i øvrigt de første, der blev bygget på Jaguar Land Rovers nye fabrik i Nitra i Slovakiet.


”Filmen “No Time To Die” er en fantastisk måde at vise, hvad den nye Defender er i stand til. Man taber kæben, når man ser den i biljagterne i filmen,” siger Richard Agnew, Global Communications Director for Land Rover.

Land Rover har et langvarigt samarbejde med EON Productions – firmaet der har stået bag produktionen af James Bond film siden 1962 – og også er bag denne. 

Land Rover debuterede tilbage i 1983, da en Range Rover Convertible, sammen med en række Defender spillede med i filmen Octopussy.

Range Rover Sport SVR er også med

I ”No Time To Die” optræder ikke kun den nye Defender. Filmen er spækket med lækre biler fra Land Rover – blandt andet en Land Rover series III, Range Rover Sport SVR og en Range Rover Classic.

No Time To Die, er instrueret af Cary Joji Fukunaga og stjernen er naturligvis Daniel Craig, der optræder som James Bond for femte gang. Filmen får premiere til april

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...