© Land Rover

Britisk milliardær vil genoplive ikonisk Land Rover

For et halvt år siden stoppede Land Rover deres produktion af den ikoniske Defender - men nu vil en britisk milliardær bringe modellen tilbage!

13. juli 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Siden 1948 har Land Rover produceret deres ikoniske model, Defender. Men efter 68 år valgte Land Rover sidste år at stoppe produktionen af bilen, da den af gode grunde ikke kunne følge med de moderne biler.

Defender blev produceret i Solihull i England og det stolte bil-folk var naturligvis ikke glade for ændringen. 

Gennem tiden er der blevet solgt over to millioner eksemplarer af modellen, og da Land Rover annoncerede produktionsstoppet, bestilte så mange entusiaster bilen i sidste øjeblik, at man måtte udskyde produktionsstoppet nogle måneder.

Opstandelse fra de døde

Men allerede nu – et halvt år efter produktionsstoppet – melder milliardæren Jim Ratcliffe sig på banen. Han ønsker at bruge nogle af sine mange penge fra sin kemi-virksomhed til at genoplive Defender'en. 

Pengemanden fortæller til The Sunday Times, at han taler med Land Rover om at genoptage den engelske produktion af bilen. 

Hvordan Jim Ratcliffe har tænkt sig at genoptage produktionen vides endnu ikke, men mange krydser helt sikkert fingre for, at det kommer til at ske snart!

© Land Rover

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...