Dr Winkelmann præsenterer Aventador på Quatar Motor Show
Dr Winkelmann præsenterer Aventador på Quatar Motor Show © United Pictures

Turbo? Ikke hos os

Lamborghinis boss afkræfter rygter om trykladet superbil

31. januar 2012 af Steen Bachmann

Lamborghinis CEO dr.Stephan Winkelmann siger til britiske Autocar, at det er usandsynligt, at bilmærket vil præsentere en superbil med trykladet motor inden 2020.

"Det sker ikke i nuværende årti. Vi præsenterer ikke en superbil med trykladet motor i den nærmeste fremtid, men jeg kan ikke afvise, at det vil ske på et senere tidspunkt. Fremtidens reglement til brændstof og emissioner kender ingen, men enhver form for motorudvikling vil ske med Lamborghinis DNA," siger Winkelmann.

Hvad med Gallardo II ?
Den næste generation af mærkets mindste model, Gallardo, er ifølge bossen minimum to år fra at blive præsenteret, og det forlyder, at den heller ikke vil få trykladet motor.

Kilder hos Audi, der i øjeblikket udvikler næste generation af søsterbilen R8, antyder, at den vil kunne få turbo halvvejs inde i modellens levetid. Audi har ikke bekræftet dette, og oplyser ikke, hvornår næste generation af R8 forventes lanceret.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.