Tør du købe en Lamborghini Huracán med 305.000 km på tælleren?

Vi har fundet, hvad der måske er den Lamborghini Huracán i verden, der har kørt allerflest kilometer, og det afføder 2 spørgsmål: Hvad er den værd? Og tør du købe den?

8. juni 2020 af Martin Poorhamidi

En ting er sikkert – denne V10-tyr er godt brugt...

Det er ikke usædvanligt, at se en Toyota Corolla med et kilometertæller, der har været 8-10 gange rundt om Jorden, men det hører altså til sjældenhederne i noget så eksotisk som en Lamborghini Huracán, skriver boosted.dk.

Og så alligevel ikke. For her står den. Lamborghini’en med 190.000 mil på tælleren. Det svarer til 305.000 kørte km.

Mange km gør den ikke billig

Og det er sælger ikke sen til at slå på. Som de skriver i eBay-annoncen: "Her er den Lamborghini Huracán i hele verden med flest mil på tælleren", står der i annoncen.

Men det gør ikke den italienske superbil billig. Nærmere tværtimod. Du skal stadig have 130.000 dollars op ad lommen som betaling. Det er immervæk 864.000 danske kroner med dagens vekselkurs.

Har tilhørt et udlejningsselskab

Desværre kan man ikke ligefrem kalde Lamborghini’en her et en-ejers eksemplar. Tværtimod. Bilen har nemlig indgået i flåden hos et udlejningsselskab, så du kan godt forvente, at der har været 2.000 mennesker (eller over) bag rattet før dig.

Omvendt ser den røde sant’agata-tyr faktisk ikke slidt ud. På billederne altså.

Mere høj-km Lambo-læsning?

Vil du gerne læse mere om Lamborghini'er med mange km på tælleren, så husk at læse vores artikel herunder, ved at klikke hér, hvor vi interviewer to Murcielago-ejere, der tilsammen har kørt over 500.000 km i deres V12-motoriserede tyre.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...