Lamborghini Huracan Jon Olsson

Svensk skiløber sælger sin tunede Lamborghini Huracan

Jon Olsson har som professionel skiløber tjent nok til at kunne anskaffe sig en heftig Lamborghini Huracan – med tagboks til skiene selvfølgelig. Nu kan den blive din!

31. januar 2017 af Philip Larsen

Med en nypris tæt på 2,6 mio kroner synes 1,85 millioner som et fund for pengene, og det er, hvad Jon Olsson vil have for sin Lamborghini Huracan, der har kørt 3.500 km. Den er tunet med en kompresser, der hjælper bilen op på over 800 hk.

Den sprøde sportsvogn har Jon Olssons signatur-look med sort, grå og hvid camouflage-mønster, som passer til vinterlandskabet og en 56º Nord-skiboks på taget. Lamborghini'en har firehjulstræk, så med vinterdæk kan den sagtens køre i sne. 

Da Jon Olsson er professionel skiløber, har han de seneste 7-8 år gjort en dyd ud af at tilføje en skiboks til alle sine biler – også sine sportsvogne. 

Lamborghini Huracan Jon Olsson

Jon Olsson siger i en af sine blogs på nettet, at det med at have en skiboks monteret egentlig startede som en joke, da han havde fået en øl eller to for meget med en ven. Han gik dog videre med ideen og fik monteret en boks på sin daværende bil. 

Siden da har både hans Audi RS6 DTM, Audi R8 Camo, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Huracán og Murciélago LP 640 fået samme behandling. På sin blog siger han, at han gør det, fordi han altid har elsket at gøre ting, som ingen andre ville gøre. Samtidig er det selvfølgelig praktisk for ham at kunne køre med sine nye sportsvogne til skiresorts.

Jon Olssons gamle Audi RS6 "DTM"
Jon Olssons gamle Audi RS6 "DTM"

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.